Kuglaši Srema obezbedili drugo mesto u Vojvođanskoj ligi

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Novi Sad, kuglana Spens. Kuglaši Srema su pobedama u poslednje dve utakmice obezbedili drugo mesto u Vojvođanskoj ligi. Rasplet ostalih utakmica u najvišem rangu odlučuje da li će naša ekipa izboriti direktan plasman u 1. Ligu Srbije ili će to morati da učine kroz baraž.
Utakmica na Spensu je pokazala snagu kuglaša Srema. Ovo je izuzetno teška i zahtevna kuglana. Kuglaša Srema su došli spremni na teške uslove i takav pristup je osigurao pobedu ubedljivo 7-1 protiv ekipe Petrovaradina.
Najistaknutiji su bili igrači Kovačić Predrag sa 563 i Bačević Branislav sa 551 oborena čunja. Ekipni rezultat je bio odličan za ovu kuglanu, 3217 čunjeva.
Naredne nedelje su kuglaši odigrali meč u gostima, u Vrbasu. Ekipa Vrbasa je pokazala da može kvalitetno da odigra i da nisu bez razloga u vrhu tabele, u borbi za treće mesto.

Ekipa Srema je ostvarila jedan od boljih rezultata ove godine sa 3365 oborena čunja. Kuglana u Vrbasu je bila dobro pripremljena pa su i rezultati bili odlični. Najistaknutiji u našem timu su bili Igor Dešić sa 589, Egić Marko sa 573 i Kovačić Predrag sa 570 oborena čunja.

Kuglaši Srema su ovim rezultatima ušli u najbolju postavu 19. kola sa četiri igrača.
Do kraja ovogodišnjeg prvenstva su ostale još tri utakmice.

Raduje činjenica da svi članovi ekipe ravnomerno doprinose uspesima i da svaki pojedinac može da donese prevagu u neizvesnim mečevima. To će biti velika prednost našeg tima u višem rangu takmičenja, kažu iz tima kuglaša iz Sremske Mitrovice.

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik