ŽIVAN JOVANOVIĆ – ROĐEN ZA OSVAJANJE MEDALJA

Od strane Ozon
0 komentar

Stonoteniska sezona u svim ligama odavno je završena.

Letnju pauzu stonoteniseri koriste kako bi igrali na raznim pojedinačnim turnirima kako u Srbiji tako i u inostranstvu i na taj način sačuvaju kondiciju za predstojeću sezonu ali i stiču velika iskustva igrajući protiv raznih takmičara i raznih stilova igre.

Jedan od takvih je i Živan Jovanović član stonoteniskog kluba „Srem spin“ iz Sremske Mitrovice.

Standardni član prve ekipe stonotenisera iz našeg grada pobeđuje i mnogo mlađe protivnike od sebe i jedan je od stubova ekipe tokom cele sezone.

U letnjem periodu učestvuje na raznim turnirima gde je do sada dugo godina kao rođen za osvajanje jedne od medalja,

Njegove vitrine prepune su pobedničkih pehara i medalja pa je postao strah i trepet za svoje protivnike.

Ovog leta počeo je tako što je u Bečeju 29. maja na Prvenstvu Srbije za veterane u stonom tenisu zajedno sa klubskim drugom, Mladenom Nedeljkovićem osvojio Prvo mesto u dublu i konkurenciji veterana 60 plus godina.

Ovo je samo kruna dugogodišnjeg uspešnog bavljenja ovim sportom.

U Modriči na turniru koji je odigran 25. juna osvojio je dve srebrne medalje i to u konkurenci 50-60 godina i u konkurenciji 60 plus.

Trećeg jula na turniru Ljubovija open osvojio je drugo mesto u konkurenciji 60 plus godina.

Proteklog vikenda u Modriči na velikom međunarodnom turniru osvojio je dve srebrne medalje, u kategoriji 50-60 i kategoriji 60 plus godina.

Živan Jovanović će i dalje učestvovati na turnirima ovog leta a mi mu želimo mnogo uspeha na daljim takmičenjima gde se pored njegovog imena upisuje i mesto iz kog dolazi, Sremska Mitrovica, što je veliki uspeh i za promociju našeg grada.

Možda Vam se svidi i