Svesrpski kup: Pobedila Vojvodina. Za pobedu zaslužni i atletičari Sirmiuma, sa čak 3 medalje

Od strane Ozon
0 komentar

U četvrtak, u Novom Sadu, na stadionu Karađorđe, održan je drugi po redu Svesrpski kup u atletici, gde se nadmetalo pet ekipa-saveza i to domacin Atletski Savez Vojvodine, Atletski Savez Beograda, Atletski Savez Centralne Srbije, Atletski Savez Kosova i Metohije i Atletski Savez Republike Srpske.

U izuzetno kvalitetnom takmičenju, ubedljivu pobedu ostvarila je domaća ekipa, Atletskog Saveza Vojvodine. Ovoj pobedi značajno su doprineli atletičari Sirmiuma, sa čak 3 medalje.

Najpre je pobedu u bacanju kugle pobedu odnela Dasović Mirjana, bacivši opet 14.00m kuglu. Nemanja Jorgić je trijumfovao u trci na 100m, dok je još uvek junior Petar Ilić osvojio bronzu u bacanju kugle. Takođe stručni štab Atletskog Saveza Vojvodine činila su i tri trenera našeg kluba i to Krtinić Danilo, Pavlović Goran i Macanović Slobodan.

„Ovo je zaista bilo jedno izuzetno lepo i specifično takmičenje, koje je došlo na kraju sezone baš kao šlag na tortu. Nakon ovog takmičenja seniori odlaze konačno na zasluženi odmor, nakon kojeg će se krenuti u pripreme za novu sezonu iduće godine“, rekao je trener Macanović Slobodan.

Možda Vam se svidi i