Podrinje: Fudbalom pod reflektorima prikupili 250.000 za Ljubišu

Od strane Ozon
0 komentar

Fudbaleri FK “Podrinje”, FK “Zmaj” iz Noćaja, FK “Borac” iz Radenkovića, FK “Budućnost” iz Salaša Noćajskog, FK “Zeka Buljubaša” iz Ravnja i FK “Sloga” iz Zasavice, sinoć su igrali za Ljubišu

Veliku humanost pokazali su fudbaleri četiri kluba, koji su pokrenuli akciju za prikupljanje pomoći za lečenje i rehabilitaciju Ljubiše Vitasa. U ovoj akciji prikupljeno je čak 250.000 dinara koji će biti uplaćeni na račun njihovog prijatelja i fudbalera.

Fudbaleri FK “Podrinje”, FK “Zmaj” iz Noćaja, FK “Borac” iz Radenkovića, FK “Budućnost” iz Salaša Noćajskog, FK “Zeka Buljubaša” iz Ravnja i FK “Sloga” iz Zasavice, sinoć su pod reflektorima odigrali sportski turnir u fudbalu, u želji da pomognu daljoj rehabilitaciji i ozdravljenju svog saigrača Ljubiše Vitasa.

Fudbalerima u ovoj humanitarnoj akciji priključile su se i sudije, Srđan Pejaković, Rajko Bodirogić i Milan Pavlović, koji su ispred sudijske organizacije grada Sremska Mitrovica učestvovali u ovoj akciji.

Ljubiši Vitasu je ustanovljen tumor na debelom crevu, nakon čega su usledile godine lečenja, a najveća podrška u tim trenucima bila mu je supruga. On je do sada imao i dve operacije na mozgu. Porodica je iscrpljena i potrebna joj je pomoć u daljem lečenju Ljubiše.

Ljubiša Vitas je bivši član FK “Podrinja”, FK “Zmaja” i FK “Zeke Buljubaše” a ujedno je i najbolji strelac u istoriji FK “Podrinja” u 100 godina postojanja ovog kluba. Ljubiša Vitas je legenda Fudbalskog kluba “Podrinje” sa postignutih čak 673 gola za klub sa “Čika Mišinog” stadiona. Njegovo ime zlatnim slovima upisano je u istoriju kluba iz Male Mitrovce.

Možda Vam se svidi i