KARATISTI SIRMIJUMA PRVI U VOJVODINI

Od strane Ozon
0 komentar

 U nedelju 23.10.2022.godine u  Beočinu održan je XXIV KARATE KUP  VOJVODINE za sve uzrasne kategorije u organizaciji KARATE UNIJE SRBIJE a domaćin takmičenja je bio KARATE KLUB „CEMET.
 Na takmičenju je učestvovalo 15 klubova sa preko 240 takmičara.

KARATE KLUB „SIRMIUM „se na ovom takmičenju predstavio sa svojih 27 takmičara i  17 ekipa i uspeo da osvoji 44 medalje i na taj način bude prvi u generalnom plasmanu sa 157 bodova, drugoplasirani je „YU KARATE DO „sa 104 boda i trećeplasirani “ BUDO NS „sa 77 bodova. Za najboljeg takmičara  proglašen je Nemanja Žunić iz KARATE KLUBA „SIRMIUM sa osvojenih 16 bodova.
 

Zlato su osvojili: Anja Erak, Mila Stanić, Dejan Jokić, Luka Petrović, Andrea Aničić, Nemanja Žunić, Tamara Nikolovski, Srđan Ilić i Srđan Đonić.
 Srebro su osvojili: Luka Miščević, Milica Korizma, Isidora Dragojlović, Mateja Miščević, Đurđina Ilić, Vuk Petrović, Đorđe Kopčić i Lena Tešić.
  Bronzu su osvojili: Branka Karaga, Jasmina Lipić, Nina Erak, Vladimir Birovljev, Jovan Vojnović, Teodora Popović, Lazar Korizma, Andrej Aćimović, Maša Krivošija i Vukašin Krivošija.
  Ovo takmičenje je ujedno bilo i pripremno takmičenje za PRVENSTVO EVROPE U KARATEU, koje će se održati u Italiji u gradu Firenca od 3-6 novembra 2022.god.
   

Pratite nas na našoj FacebookInstagram stranici i Twitter nalogu.

Možda Vam se svidi i