FK “Radnički” DANAS igra za Aleksandru Dinić iz Sremske Mitrovice

Od strane Ozon
0 komentar

Fudbalski klub “Radnički” pridružuje se akciji prikupljanja novčanih sredstava za lečenje teško obolele Aleksandre Dinić iz Sremske Mitrovice.

Na utakmici 17. kola Mozzart Bet Prve lige Srbije između između mitrovačkog “Radničkog” i imenjaka sa Novog Beograda na tribinama “Agropapuk arene” biće postavljene kutije za dobrovoljne priloge.

Utakmica je zakazana za DANAS, 5. novembar sa početkom u 13:00 časova.

Aleksandra Dinić (27) iz Sremske Mitrovice boluje od visokogradnog difuznog glioma. Neohodno je što pre nastaviti lečenje u inostranstvu i vreme je od presudnog značaja. Do sada je skupljeno 70.000 evra, a potrebno je ukupno 200.000 evra kako bi Aleksandra mogla da ode u inostranstvo na lečenje. Za preostali iznos neophodna je pomoć svih nas!

U maju ove godine Aleksandri je na magnetnoj rezonanci otkrivena velika promena na mozgu nakon čega je hitno hospitalizovana. Lekaru se obratila zbog sve učestalijih i intenzivnijih glavobolja.

Aleksandri je u junu na neurohirurškoj klinici u Beogradu uzet uzorak za patohistološku analizu. Nakon par nedelja analiza je pokazala da se radi o visokogradnom difuznom gliomu, koji nažalost nije operabilan.

Dodatne genetske analize rađene u inostranstvu su pokazale da se radi o zloćudnom karcinomu – Glioblastomu WHO gradus 4.

Kako su sve opcije za lečenje u Srbiji iscrpljene neohodno je što pre nastaviti lečenje u inostranstvu na jednoj klinici gde će se nakon sprovedenih analiza odrediti ciljana terapija za Aleksandru, a nakon toga i izraditi vakcine od njenog tumorskog tkiva.

Kako je u ovoj borbi vreme od ključnog značaja, porodica moli sve ljude dobre volje da svojim donacijama pomognu Aleksandri da pobedi ovu opaku bolest!

Sredstva su joj potrebna za lečenje u inostranstvu, terapije, specijalističke preglede i analize, putne i troškove smeštaja tokom lečenja.

Svi oni koji mogu i žele da pomognu Aleksandri to mogu učiniti preko Fondacije „Budi human“, slanjem SMS poruke 1360 na broj 3030, cena poruke je 200 dinara ili uplatama:

Uplatom na dinarski račun:

160-6000001468223-53

Uplatom na devizni račun:

160-6000001468323-44

Možda Vam se svidi i