Atletičari „Sirmiuma“ osvojili još četiri medalje!

Od strane Ozon
0 komentar

U subotu, 22. januara, održana su dva dvoranaska prvenstva u atletici. U Novom Sadu na sajmištu, Prvenstvo Vojvodine za seniore/ke, a u Beogradu u atletskoj dvorani Prvenstvo Srbije za pionire/ke (U16).

I ovog puta atletičari AK Sirmium su bili vise nego uspešni. Kod seniora nastupala su 3 takmičara koja su osvojila 3 medalje i to Nemanja Jorgić zlato na 60m (7.10s), Dasović Mirjana zlato u bacanju kugle (12.83m), dok je Čančarević Anja (mlađa juniorka) osvojila srebro ličnim rekordom (11.68m) sa seniorskom kuglom (4kg).

U Beogradu na državnom prvenstvu (U16) Čikić Strahinja je ličnim rekordom na 300m (40.26s) osvoji srebrnu medalju, a Đonić Stefanu u debiju na 60m prepone za starije pionire (veća visina i duži razmak) malo je nedostajalo da dođe do bronze, te se morao zadovoljiti 4.mestom.

Zadovoljni smo postignutim rezultatima, naročito ako se uzmu u obzir uslovi u kojima treniramo (napolju, niske temperature, sneg, led) u odnosu na naše konkurente iz Novog Sada i Beograda, ali jedva čekamo da se završi zimska dvoranska sezona i da odmerimo snage na leto kada budemo imali jednake uslove za rad, rekao je trener Macanović Slobodan.

Možda Vam se svidi i