Sremski kuglaši grabe napred

Od strane Ozon
0 komentar

Bačka Topola, Kuglana Funk Arena.

Vojvođanski Grand Prix imao za priliku da ugosti igrače Srema iz Sremske Mitrovice. Takođe, na najvećem i najjačem turniru u kuglanju na teritoriji Evrope a tako i sveta, gde se okupljaju najbolji kuglaši, imali smo priliku videti i Svetske šampione, među njima i mitrovčanina Igora Kovačića.

Sremci su se istakli dobrim rezultatima, Igor se prvim nastpom vrlo verovatno kvalifikovao u finale, dok Predrag Kovačić sa 598 oborenih čunjeva čeka rasplet i mogućnost da uđe u najboljih 20 kuglaša i da 2.1.2022. nastupi u finalu. 

Golubinci i njihova nova kuglana bili su domaćini Zonskog takmičenja, potrebno je bilo da 5 najboljih pojedinačnih rezultata prođe na prvenstvo Vojvodine.

Iz kuglaškog kluba Srem, nastupali: Pavlić 530, Ružecki 556, Kovačić 559 i Bajić 558.

Na Zoni Srem učestvovalo više ekipa iz regiona Srem, Železničar Inđija, Jadran Golubinci, Golubinci iz Golubinaca i Srem Sremska Mitrovica. Kuglaši Srema ostvarili  vrlo dobre rezultate i čak dvojica se plasirala na prvenstvo Vojvodine, kao treći Kovačić i Bajić kao 5. Kuglaši Srema na zimskom prelaznom roku, mogu da se pohvale pojačanjem, Borislav Bajić, mladi perspektivni igrač i donedavno igrac Super Lige Srbije gde je nastupao za Kuglaški klub Partizan.

Možda Vam se svidi i