Karatisti Ive Vinković NAJBOLJI na MEĐUNARODNOM karate turniru!

Od strane Ozon
0 komentar

U hali sportova u “Ranko Žeravica” u Beogradu, ovog vikenda, održan je Roda kup, memorijal “Rajko Jovanović”, na kome je karate klub “Srem” bio najbolji u GENERALNOM plasmanu SVIH klubova je i ovaj put Karate klub Srem.

Na medjunarodnom memorijalnom karate turniru „Roda Kup“ u katama i borbama za sve uzrasne kategorije nastupilo je preko 800 takmičara iz zemlje i regiona uz svo poštovanje epidemioloških mera.
Takmičare karate kluba Srem predvodila je Iva Vinković i ovaj put su zasijali u najboljem svetlu i osvojili trofej za prvo mesto kao najuspešniji klub ovog izuzetno jakog i velikog takmičenja i još jedan trofej za najuspešniji klub u katama.

Osvojili su ukupno 19 medalja i to 9 zlata, 4 srebra i 6 bronzi.

Zlato su osvojile pionirke u kata timu ( Murić, Perović, Grujanić), Dunja Berežni, Anđela Perović, Irena Grujanic, Miona Murić, Branislav Lazarevic, Helena Malbašić, Sara Starčevic dva zlata.

Srebro su osvojle kata tim kadetkinje/juniorke Mia Teševkić, Elena Milošević i Nikolina Grubiša, Žana Đurđević, Dunja Pavlović, Irena Grujanić. Bronza je pripala Eni Laćara, Nikoleti Laćarac, Lari Laćarac, Heleni Malbašić, Eleni Milošević i Dunji Berežni.

Možda Vam se svidi i