Đonić ipak do rekorda!

Od strane Ozon
0 komentar

Kao sto smo već pisali, u subotu 25. decembra, na tradicionalnom mitingu AK Partizan u atletskoj dvorani u Beogradu, atletičari Sirmiuma su imali izuzetno zapažen nastup.

Nakon što su se utisci slegli te pogledale tablice najboljih rezultata svih vremena, državnih rekorda, ustanovilo se da je Đonić Stefan ipak istrčao državni rekord na 60m sa preponama. I to ubedljivo!

Došlo je do zablude, mislili smo da je rekord 9.18s, a Stefan je istrčao trku za 9.24s. Međutim, kasnije se ispostavilo da je važeći rekord bio 9.81s! Permutovane su poslednje 2 cifre, te je tako došlo do „propusta“. Ovo znači da je Stefan „skinuo“ rekord za neverovatnih 57 stotinki! Svako ko prati atletiku zna kolika je to razlika, s obzirom na najkracu disciplinu od 60m, pa jos sa preponama.To znači da u istoriji naše države ni jedan dečak uzrasta do 14 godina nikada nije brže istrčao trku na 60m sa preponama. Izuzetno smo zadovoljni, te će nam ovo biti još jači podsticaj za leto. Kada budemo svi trenirali u identičnim uslovima (trenutno treniramo napolju pa snegu i ledu, dok u Novom Sadu i Beogradu se trenira u zatvorenim dvoranama sa tartanom) pokazaćemo se u još boljem svetlu, napomenuo je trener, Macanović Slobodan.

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik