Završen 32. Vahali turnir u malom fudbalu, a evo koje ekipe su bile najbolje

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – 32. Međunarodni Vahali turnir u malom fudbalu završen je sinoć u Poslovno sportskom centru “Pinki” u Sremskoj Mitrovici odigravanjem finalnih utakmica u svim kategorijama.

Protekli turnir je okupio 64 ekipe u šest kategorija. Igralo se trinaest radnih dana, odigrano je ukupno sto utakmica, postignuto 757 pogodaka.

Tokom turnira prodato je oko 5.500 ulaznica, s tim da je slobodan ulaz bio za pripadnice lepšeg pola, kao i za malu decu.

U konkurenciji „pionira“ prvo mesto osvojila je ekipa „Master prevoz“ iz Sremske Mitrovice koja je u finalnoj utakmici pobedila „Otpisane“ takođe iz Sremske Mitrovice.

Najbolji golman Jakovljević Uroš (Master prevoz SM).

Najbolji strelac Novaković Jovan (Master prevoz SM).

Najbolji igrač Pavlović Vukašin (Master prevoz SM).

U konkurenciji „kadeta“ prvo mesto osvojila je ekipa „Roloplast Mošić“ iz Sremske Mitrovice pobedivši u finalnoj utakmici ekipu FK „Srem”, takođe iz Sremske Mitrovice.

Najbolji golman Novaković Gavrilo (FK Srem SM).

Najbolji strelac šman Vuk (Roloplast Mošić SM).

Najbolji igrač Makivić Mihajlo (Roloplast Mošić SM).

U konkurenciji „Omladinaca“ prvo mesto osvojila je ekipa FK “Srem” iz Sremske Mitrovica koja je u finalnoj utakmici pobedila ekipu „Star šped“, takođe iz Sremske Mitrovice.

Najbolji golman Novaković Gavrilo (FK Srem SM).

Najbolji strelac Dušan Mađarovski (FK Srem SM).

Najbolji igrač Grgić Dario (FK Srem SM).

U finalnoj utakmici kategoriji „mlađi veterani“ sastale su se ekipe „Domis enterijeri” iz Sremske Mitrovice i „Sind“ iz Šapca. Titula najbolje ekipe pripala je Šapčanima.

Najbolji golman Gligorović Nenad (Sind Šabac).

Najbolji strelac Živić Milan (Sind Šabac).

Najbolji igrač Tepavčević Marko (Sind Šabac).

U finalnoj utakmici u kategoriji „starijh veterana“ sastale su ekipe, „Pitomi zeka” iz Banovog polja i „Respekt“ iz Sremske Mitrovice. Pobedu su odneli gosti iz Mačve.

Najbolji golman Dobošarević Predrag (Pitomi zeka Banovo polje).

Najbolji strelac Šeik Željko (Repekt SM).

Najbolji igrač Mitrović Budimir (Pitomi zeka Banovo polje).

U finalnoj seniorskoj utakmici sastale su se ekipe “Sind” iz Šapca i “Translog Sekulić” iz Sremske Mitrovice. Kao i u kategoriji mlađih veterana, pobedu su ostvarili Šapčani.

Najbolji golman Macanović Stanko (Translog Sekulić SM).

Najbolji strelac Popović Davor (Translog Sekulić SM).

Najbolji igrač Ivanković Srđan (Sind Šabac).

Pehare, medalje i novčane nagrade dodelili su im Tomislav Janković, predsednik organizacionog odbora turnira i predsednik Skupštine Grada Sremska Mitrovica, zatim Dragan Ković, predsednik Upravnog odbora Sportskog centra i načelnik Gradske uprave za sport kulturu i obrazovanje Ilija Nedić.

Možda Vam se svidi i