„Sirmium“ okićen zlatom

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U nedelju, 8. marta u Beočinu održan je XXII Turnir prijateljstva u karateu. Na ovom turniru učestvovalo je 185 takmičara iz 23 kluba iz Srbije i 3 kluba iz Rumunije.

U fer i sportskom takmičenju, Karate klub „Sirmium“ iz Sremske Mitrovice je bio najuspešniji i zauzeo prvo mesto u generalnom plasmanu sa osvojenih 173 bodova i 43 medalje, od kojih 27 zlatnih medalja, 11 srebrnih i 5 bronzanih medalja, drugoplasiran je karate klub iz Prokuplja sa 143 bodova i trećeplasiran „Yu Karate Do“ sa 60 bodova.

Za najuspešnijeg takmičara u ženskoj i muškoj kategoriji na ovom takmičenju proglašeni su Andrea Aničić sa osvojenih 5 zlatnih i 1 srebrnom medaljom i Nemanja Žunić sa osvojene 4 zlatne medalje, oboje iz Karate kluba „Sirmium“.

Zlatne medalje osvojili su: Luka Petrović, Đurđina Ilić, Andrea Aničić, Aleksa Milićević, Nemanja Žunić, Vuk Petrović, Una Maksimović, Tijana Ivković, Uroš Babić, Aleksandar Pavlešin, Kalina Maksimović, Vladimir Pavlešin i Anastasija Pavlešin.

Srebrnu medalju osvojili su: Anđela Parović, Jovan Vojnovic, Maša Krivošija, Boško Ćirić, Mladen Marković i Srđan Ilić.

Bronzanu medalju osvojili su: Vojin Jovanović, Vukašin Krivošija, Luka Jokić i Đorđe Kopčić.

Ovo takmičenje „Sirmium“ je iskoristio za proveru znanja i uvežbavanje tehnika za predstojeće Školsko prvenstvo Vojvodine koje se održava 14. marta u Inđiji u organizaciji Karate saveza Vojvodine.

Možda Vam se svidi i