„Radnički“ na pripremama u Sokobanji, sutra prijateljska utakmica

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U sredu, 19. februara fudbaleri sremskomitrovačkog „Radničkog“ odigraće prijateljsku utakmicu protiv ekipe „Car Konstantin“ iz  Niša. Utakmica će se odigrati u Sokobanji sa početkom u 13:00 časova.

Ukupno 22 igrača i dva golmana kluba iz grada na Savi od 15. do 24. februara će boraviti na pripremama u Sokobanji. Među njima našla su se i tri omladinca i to: Vujović, Nešković, Grujić – sva trojica 2002. godište.

Uslovi za rad su, prema informacijama iz stručnog štaba, fantastični, od samog terena koji se nalazi ispred hotela u kojem su smešteni fudbaleri, preko nove tartan staze koja se koristi u cilju sticanja fizičke spreme, do dva terena pod reflektorima koje trener Nenad Kovačević koristi za tehničko – taktičke vežbe i uigravanje ekipe za start prvenstva.

Mali problem zadaju povrede i prehlade pojedinih igrača koji treniraju smanjenim intenzitetom u teretani.

Pred povratak u Mitrovicu fudbaleri „Radničkog“ će 23. februara odmeriti snagu sa ekipom „Budućnosti“ iz Popovca, klubom koji nastupa u Srpskoj ligi Istok i nalazi se u gornjem delu tabele.

U Sremskoj Mitrovici „Radnički“ čeka kup utakmica u Divošu protiv ekipe „Hajduka“, dok će generalna proba pred početak prvenstva biti protiv ekipe „Sloge“ iz Erdevika.

U prolećnom delu sezone, prva utakmica „Radničkog“ biće u Vršcu gde će Mitrovačne dočekati upravo FK „Vršac“.

You may also like