Zoranović kao vihor

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Pojedinačno prvenstvo Srbije u dvorani u konkurenciji pionira donelo je atletičarima sremskomitrovačkog „Sirmiuma“ tri vredne medalje, ali i josš vrednije rezultate.

Iz trke u trku Ksenija Zoranović trčala je ove zime lične rekorde u sprintu na 60 m, ipak rezultat 7,82s u velikom finalu i titula prvakinje Srbije vredni su svake pažnje. Najavila je Ksenija ovim rezultatom da se u budućnosti na nju mora i treba ozbiljno računati u discilinama kratkog sprinta.

Dušan Lazić je u istoj disciplini zasluženo osvojio srebrnu medalju sa vrlo dobrim vremenom 7,58s jer je tokom cele zime trčao na visokom nivou.

Mlada Tamara Prekajac osvojila je svoju prvu medalju na državnim prvenstvima i to bronzanu u konkurenciji mlađih pionirki u trci na 200 metara.

Zabeležena su i tri nezahvalna četvrta mesta, a vrlo dobre nastupe imali su Vanja Milanović, Mila Marinković, Vuk Šuman.

Trener Goran Pavlović nije krio zadovoljstvo postignutim rezultatima, ali stalno ističe da samo još veći rad i posvećenost mogu dovesti do uspeha na međunarodnoj sceni.

Možda Vam se svidi i