Završen 31. Futsal turnir, a evo koje ekipe su bile najbolje

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – 31. Međunarodni Vahali Futsal turnir Sremska Mitrovica 2018/19 završen je sinoć odigravanjem finalnih utakmica u svim kategorijama.

Protekli turnir je okupio sedamdeset osam ekipa u šest kategorija. Igralo se šesnaest radnih dana, odigrano je sto dvadeset dve utakmice, postignuto hiljadu i sto pogodaka. Oko osam stotina igrača malog fudbala takmičilo se za naziv najbolje ekipe na ovom prestižnom turniru na kom se prijavljuju samo najbolje ekipe i pojedinci.

Veliki broj posetilaca na tribinama hale „Pinki“ koji su svakodnevno pratili utakmice, pokazuje da je ovaj turnir jedan od najvećih sportskih događaja u našem gradu i tradicija koja će još dugo godina trajati.

U konkurenciji „Pionira“ prvo mesto osvojila je ekipa „Srem“ iz Sremske Mitrovice koja je na finalnoj utakmici pobedila „Dekor Life“ takođe iz Sremske Mitrovice rezultatom 3:0. Pogotke su postigli Ćirić Lazar jedan i i Šuman Vuk dva.

Ekipa u sastavu: Mikić Aleksandar, Osterman Aleksa, Ćirić Lazar, Bričić Filip, Šuman Vuk, Kalak Nikola, Andrić Lazar, Kvržić Filip, Mađarovski Stefan i Boričić Nikola.

Za najboljeg golmana proglašen je Mađarovski Stefan iz ekipe „Srem“. Najbolji strelac je David Ivić iz ekipe „Dekor Life“ iz Sremske Mitrovice, dok je za najboljeg igrača proglašen Ćirić Lazar iz ekipe „Srem“.

U konkurenciji „Kadeta“ Prvo mesto osvojila je ekipa „Srem“ iz Sremske Mitrovice pobedivši u finalnoj utakmici ekipu „Dejan prevoz“, takođe iz Sremske Mitrovice rezultatom 7:2. Bilo je to veče Grgić Darija koji je postigao šest pogodaka za svoju ekipu, Lazić Uroš je postigao jedan pogodak. Za ekipu „Dejan prevoz“ pogotke su postigli Lukić Bojan i Marković Gavrilo.

Ekipa „Srem“ u sastavu: Dudić Ognjen, Prijić Bojan, Čonjagić Nikola, Milošević Duško, Lazić Uroš, Grgić Dario, Martinović Nikola, Radaković Borislav, Panić Ognjen i Simić Nemanja.

Najbolji golman i konkurenciji „Kadeta“ je Simikić Ognjen iz ekipe „Dejan prevoz“. Grgić Dario iz ekipe „Srem“ je proglašen za najboljeg strelca i igrača na ovom turniru.

U konkurenciji „Omladinaca“ prvo mesto osvojila je ekipa Agrar Petrović iz Badovinaca koja je na finalnoj utakmici pobedila ekipu „Srem“ iz Sremske Mitrovice rezultatom 5:3. Pogotke za pobedniču ekipu postigli su Petrović Miloš dva, dok su Bogdanović Mladen, Jekić Luka i Mijailović Vladimir postigli po jedan pogodak. Pogotke za „Srem“ postigli su Bosančić Milan dva i Mađarovski Dušan jedan.

U konkurenciji „Omladinaca“ za najbojeg golmana proglašen je Đokić Branislav iz ekipe „Agrar Petrović“. Najboji strelac je Bosančić MIlan iz ekipe „Srem“, dok je za najbojeg igrača proglašen Lukić Viktor iz ekipe „Agrar Petrović“.

Ekipa „Agrar Petrović“ igrala je u sastavu: Begović Uroš, Bogdanović Mladen, Petrović Miloš, Jekić Luka, Teodorović Marko, Mijailović Vladimir, Stanišić Mihajlo, Lukić Viktor, Đokić Branislav, Aćimović Mihajlo.

Na finalnoj utakmici u kategoriji „Starijh veterana“ sastale su se dve Mitrovačke ekipe, „Sim market“ i „Respekt“. Pobedom od 3:1 Prvo mesto osvojila je ekipa „Sim market“.

Pogotke na ovoj utakmici postigli su Borđoški Đorđe, Rajić Predrag i Urošević Miloš za „Sim market“, dok je pogodak za ekipu „Respekt“ potigao Petrović Miodrag.

Ekipa „Sim market“ igrala je u sastavu: Rakićević Zoran, Grabić Paja, Trnić Dejan, Vučić Zvonko, Rajić Goran, Borđoški Đorđe, Stanković Stevan, Tofoski Darko, Rajić Predrag i Urošević Miloš.

Za najboljeg golmana proglašen je Hegediš Zolika iz ekipe „Respekt“. Najbolji strelac je Rajić Predrag iz ekipe „Sim market“, dok je za najboljeg igrača proglašen Mitrović Budimir iz ekipe „Respekt“.

Na finalnoj utakmici u kategoriji „Mlađi veterani“ sastale su se ekipe „Mitroprevoz“ iz Sremske Mitrovice i „Sind“ iz Šapca.
U regularnom delu utakmica je završena nerešenim rezultatom 1:1 pa je boljim izvođenjem penala pobedila ekipa „Mitroprevoz“ rezultatom 4:3 i tako osvojila prvo mesto u ovoj kategoriji.

„Mitroprevoz“ je igrao u sastavu: Delić Jovica, Vujović Vladimir, Milinković Saša, Teodorović Mirko, Milošević Željko, Radovanović Nikola, Skorupan Damir, Milovanović Nenad, Jovanović Zoran i Mitrović Budimir.

Za najboljeg golmana proglašen je Delić Jovica iz „Mitroprevoza“. Najbolji strelac je Rajić Predrag iz „Sinda“, dok je za najboljeg igrača proglašen Teodorović Mirko iz pobedničke ekipe „Mitroprevoz“.

Na utakmici za treće mesto u konkurenciji „Seniora“ sastale su se ekipe „Laki Spin“ iz Sremske Mitrovice i „Inferno stočna hrana Tufegdžić“ iz Šapca. Pobedom od 3:2 ekipa iz Šapca osvojila je treće mesto na ovom turniru.
Pogotke za pobedničku ekipu postigli su Bojić Nikola, Mićić Stefan i Marković Mladen, dok su pogotke za „Laki spin“ postigli Dimitrić Ognjen i Pavlović Dušan.

Ekipa „Inferno stočna hrana Tufegdžić“ igrala je u sastavu: Uglješić Branislav, Bojić Nikola, Todorović Nemanja, Mićić Stefan, Lolić Srđan, Đukić Miloš, Janković Branislav, Čobanov Vladimir, Marković Mladen, Todorović Aleksandar.

Finalna utakmica u konkurenciji „Seniora“ bila je i najinteresantnija. Sastale su se ekipe „Sind“ iz Šapca i „Vahali“ iz Mačvanske Mitrovice.
Ekipa iz Šapca u svojim redovima imala je aktuelne članove Futsal reprezentacije Srbije, Antonić, Popović, Perić, Rnić, internacionalca iz Ukrajine Sorokina, Brazilce Rafaela i Talesa.

Ekipa „Vahali“ igrala je odlično na ovoj utakmici, ali veliko iskustvo ekipe „Sinda“ preovladalo je na ovom meču, pa je utakmica završena rezultatom 6:2 u korist ekipe iz Šapca.
Pogotke su postigli Rnić jedan i Rafael pet, dok su pogotke za „Vahali“ postigli Đurđević i Radovanović.

Ekipa „Sind“ igrala je u sastavu: Antonić Aleksa, Popović Davor, Živić Milan, Rajić Predrag, Rnić Nikola, Matijević Nikola, Dimitri Sorokin, Tales Fejtosa, Igor Rafael i Perić Marko.

Za najboljeg golmana proglašen je Antonić Aleksa, najbolji strelac i igrač je Igor Rafael obojica iz pobedničke ekipe „Sind“ iz Šapca.

Pehare, medalje i novčane nagrade dodelili su im Tomislav Janković, predsednik organizacionog odbora turnira i predsednik Skupštine Grada Sremska Mitrovica, zatim Dragan Ković, predsednik Upravnog odbora Sportskog centra, načelnik Gradske uprave za sport kulturu i obrazovanje Ilija Nedić i predstavnici generalnog sponzora turnira, kompanije „Vahali“ iz Mačvanske Mitrovice.

Možda Vam se svidi i