Uspešan start sezone za Karate klub „Srem“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Proteklog vikenda je u sportskoj hali „Park“ pod tehničkom organizacijom Karate kluba „Front“ iz Stare Pazove i Karate Saveza Vojvodine održano prvenstvo Srema za poletarce, pionire i nade. KK „Srem“ iz Sremske Mitrovice predvođen trenerom Ivom Vinković nastupio je sa 25 takmičara u 35 kategorije.

Mitrovački karatisti su imali najuspešniji nastup i osvojili su ukupno 33 medalje, od toga 21 zlatnu, 8 srebrnih, 4 bronzane i tako se plasirali na prvenstvo Vojvodine koje se održava za dve nedelje u Inđiji.

ZLATO SU OSVOJILI:
Irena Grujanić, Anđela Perović, Miona Muric 2x, Andrea Aničić, Biljana Dragojlović 2x, Nemanja Nemet, Julijan Petrović, Jana Bjelicć, Mateja Vidović, Jovana Žegarac, Sara Starčevicć 2x, Jovana Radovanović, Elena Milošević 2x, Nina Dragojlović, Uroš Teševkić, Kata tim Žegarac, Bjelić i Milosavljević.

U borbama zlato su osvojile Biljana i Nina Dragojlović.

SREBRO SU OSVOJILI:
Helena Malbašić, Jovana Vasić, Andrea Aničić, Luka Vidović, Marko Radovanović, Milan Ivanović, Anđela Perović, Vikotor Urošević.

BRONZU SU OSVOJILI:
Ena Laćarac, Hana Milosavljević, Dunja Likić.

Ovo je neverovatno uspešan start nove takmičarske sezone, do sada najuspešniji za Karate klub „Srem“ što pokazuje istrajan, uporan i kvalitetan rad u ovom mitrovačkom klubu, ističe trener Iva Vinković, nacionalni trener reprezentacije za kate.

„Nadamo se da ćemo nastaviti ovim tempom iz takmičenja u takmičenje i ostvariti još bolje rezultate nego predhodnih sezona koje su bile uvek uspešne za moje karatiste“, rekla je Vinković.

Možda Vam se svidi i