Stonoteniseri „Podrinja“ pregazili „Apatin“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Prvo kolo Stonoteniske lige Vojvodine. STK „Apatin“ – STK „Podrinje“ Mačvanska Mitrovica. Rezultat 0:4. Po setovima 1:3, 1:3,1:3,2:3.

Ubedljiva pobeda ekipe „Podrinja“ na startu lige.

U prvom meču igrač domaćina, Cvetičanin Bogdan uspeo je da u prvom setu pobedi rezultatom od 11:8 Vuletić Dragana iz „Podrinja“. Nastavak igre doneo je ubedljivu pobedu Vuletića u setovima 7:11, 3:11, 6:11 što je i bio početak furiozne igre gostiju iz Mačvanske Mitrovice.

Kovčin Vlada iz „Apatina“ pružio je snažan otpor Antonijević Draganu, ali samo u prvom setu koji je dobio rezultatom 11:9. Antonijević naredna tri seta igra sjajno i pobeđuje rezultatima 9:11,6:11, 8:11.

U trećem meču Tomasović Kristijan pobeđuje u prvom setu Andonović Milana rezultatom 11:8. To kao da je naljutilo igrača „Podrinja“ koji je u naredna tri seta deklasirao protivnika rezultatima 8:11, 1:11, 5:11.

U četvrtom meču u igri Dublova igrači „Apatina“, Cvetičanin Bogdan i Kovčin Vlada pružili su snažan otpor uigranom dublu „Podrinja“, Andonović Milanu i Čupić Vladi koji su opušteno ušli u ovaj meč obzirom da je pitanje pobednika već bilo rešeno vođstvom Mačvana sa 3:0. Posle velike borbe i dosta preokreta u vođstvu, iskusniji par iz Mačvanske Mitrovice pobedio je rezultatom 2:3 (po setovima 6:11, 11:8, 8:11, 11:4, 11:13).

Ekipa „Podrinja“ osnovana je prošle godine. Počeli su da se takmiče u Sremskoj ligi gde su zauzeli prvo mesto, a da nisu izgubili ni jedan meč i ni jedan set na svim mečevima tako da se od ove sezone takmiče u Vojvođanskoj ligi. Popularnost stonog tenisa u Mačvanskoj Mitrovici dovela je do toga da se u klub priključio veliki broj ljubitelja stonog tenisa tako da je rukovodstvo kluba odlučilo da oformi još jedni ekipu koja se takmiči u Sremskoj ligi. Ubedljivom pobedom na startu prvenstva „Podrinje“ je najavilo da će i u Vojvođanskoj ligi voditi borbu za sam vrh tabele.

Možda Vam se svidi i