STARIJI VETERANI: „Respekt“ protiv „Otpisanih“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U subotu, 12. i nedelju, 13. januara u Poslovno sportskom centru „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici biće odigrane poslednje utakmice u okviru 31. Međunarodnog Vahali futsal turnira.

Nakon 22 takmičarska dana igraju se polufinalne i finalne utakmice u svim kategorijama. Na turniu je učestvovalo ukupno 78 ekipa u šest kategorija i to: Pioniri-9, kadeti-12, omladinci-14, seniori-30, mlađi veterani-6 i stariji veterani-7.

U kategoriji starijih veterana u subotu u 17 časova u polufinalu sastaju se dve mitrovačke ekipe „Respekt“ i „Otpisani“, između kojih vlada veliko rivalstvo.

Za „Respket“ nastupaju najbolji mitrovački fudbaleri, predvođeni legendama mitrovačkog fubala, Mitrović Budimirom-Budišom i Šeik Goranom-Sibom. U ekipi nastupaju i: Hegediš Zoltan, Divac Nenad, Stojanović Milenko-Keza, Pupavac Bora, Bugadžija Saša, Petrović Miodrag i Konjević Dragan-Dagija.

Ekipa „Respekt“ po ocenama publike jedna od najboljih ekipa na tirniru i u ovoj utakmici je apsulutni favorit protiv „Otpisanih“.

Ekipa „Otpisani“ nastupa u sastavu: Delić Miladin, Đokić Nenad, Saranovac Siniša, Roljić Dragan, Marković Slobodan, Spasojevič Zoran-Batara, Mataruga Ranko i Krtinić Danilo.

Možda Vam se svidi i