„Sremice“ pobedile „Sloven“ u sjajnoj završnici utakmice

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U utakmici desetog kola Prve rukometne lige Srbije – Sever ŽRK „Srem“ na domaćem terenu savladao je ekipu ŽRK „Sloven“ iz Rume rezultatom 26:22 /11:14/.

Sudije: Mikušak Nikoleta i Komlenić Andrea – obe iz Novog Sada. Delegat Milovac Miodrag iz Novog Sada. Gledalaca 150.

Komšijski derbi  između mitrovačkih i rumskih ekipa uvek je donosio veliku borbu na terenu bez obzira u kom sportu se takmičili. Tako je bilo i ovog puta na parketu hale „Pinki“. Sjajna utakmica i navijanje sa tribina domaćih i gostujućih navijača doprineli su da igračice obe ekipe igraju odlično i na parketu pokažu sve čari rukometnog sporta. U prvom poluvremenu blaga rezultatska prednost gošći iz Rume. Igralo se brzo u napadu i čvrsto u odbrani. Poluvreme se završilo u korist gošći sa tri poena razlike. U drugom poluvremenu došla je do izražaja brza igra igračica Srema u kontranapadima. Teško su ih igračice „Slovena“ sustizale tako da su u pedesetom minutu meča domaćini izjednačili rezultat, a onda i preuzeli vođstvo koje su zadržale do kraja meča. Ovom pobedom „Srem“ je i dalje na trećem mestu na tabeli. Igrač utakmice – Zubović Milica iz ekipe „Srema“.

ŽRK „Srem“ u sastavu: Mihajlović Milica, Šerfezi Marija, Petrović Dragana-2, Čolović Dragana, Stević Milica, Gvoka Tijana, Vlaisavljević Anica-4, Veselinović Nataša (kapiten), Komnenović Tijana-2, Stefanović Ana-3, Ćetković Nataša-1, Zubović Milica-14. Treneri: Dušan Drča i Saša Kojović.

ŽRK „Sloven“ u sastavu: Veselinović Sandra, Miljuš Ivana, Knežević Danka-6, Opačić Dragana-3, Markuš Jelena, Aćimović Milica-10, Mojsilović Željana, Kostić Jovana-3, Isailović Marina, Dobrijević Aleksandra, Martinac Anđela, Lukić Marija, Petrović Teodora, Aleksić Lana. Trener: Radović Katarina.

Možda Vam se svidi i