Rukometašice „Srema“ od naredne sezone u Prvoj ligi Srbije

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Rukometašice „Srema“ savladale su ŽRK „Obilić“ iz Novog Kneževca rezultatom 38:18 (20:12) u drugoj utakmici baraža za Prvu ligu Srbije.

Sudije: Milinković Željka i Mihailović Emilija iz Novog Sada. Delegat, Veselinović Srđan iz Rume.

Ubedljivom pobedom u drugoj utakmici baraža za ulazak u Prvu ligu Srbije, rukometašice „Srema“ samo su potvrdile svoj veliki talenat i ogromnu želju da se ponovo vrate u Prvu ligu gde im po kvalitetu igračkog kadra to i pripada.

Već prošle nedelje kada su „Obilić“ savladali velikom razlikom u Novom Kneževcu, u prvom meču, rukometašice „Srema“ su najavile trijumfalan ulazak u Prvu ligu.

Meč u Mitrovici samo je još dao krila našim igračicama koje su toliko bile dominantne na terenu da sam rezultat to i pokazuje.

„Srem“ u sastavu: Žak Sofija-1, Žakula Tamara-2, Milutinović Ana-2, Petrović Dragana-3, Vasiljević Anica, Gvoka Tijana, Komnenović Tijana-8, Ignjatović Zorana-4, Šerfezi Marija, Ćetković Nataša-7, Erić Marijana, Čolović Dragana, Skendžić Maja-4, Zubović Milica-7.
Treneri – Krstić Dragan i Kojović Saša.

„Obilić“ u sastavu: Marković Tatjana, Bajić Iva, Vuletić Milica-3, Bajić Anja-3, Stankov Milica, Perkučin Tamara-1, Okolić Ružica-6, Miladinov Mirela-4, Cvetković Anđela-1, Miladinov Natalija.
Trener – Vuković Brankica.

Možda Vam se svidi i