Rukometaši „Srema“ pobedili prvoligaša

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Rukometaši „Srema“ iz Sremske Mitrovice savladili su ekipu RK „Radnički 1958“ iz Šida rezultatom 27:21 u utakmici Kupa Vojvoine 2019/20.

Sudije: Jorgić Bojan i Teslić Nemanja iz Novog Sada. Delegat: Nilolić Mirela iz Novog Sada. Gledalaca 50.

Rukometaši „Srema“ koji su članovi Treće lige pobedili su na Kup utakmici  prvoligašku ekipu iz Šida. Bila je to izvanredna igra domaćih igrača koji su vodili tokom celog meča, a protivniku su dozvolili samo u jednom trenutku da izjednači rezultat. Zatin su ponovo krenuli svom snagom i zabeležili ovu pobedu. Na golu domaćina branili su izvanredno Rađenović i Delić što je dalo krila ostalim igračima koji su stalno u brzim napadima održavali gol razliku do kraja meča. Igrač utakmice je Bosančić Nikola.

Rukometaši „Srema“ igraju u nedelju u Laćarku gde ih očekuje ekipa „LSK“-a što je i veliki derbi meč.

„Srem“ u sastavu: Rađenović Vladimir, Bosančić Nikola-8, Blagojević Uroš-2, Kojović Saša, Nikolovski Stefan-5, Popović Nikola-8, Pejić Ognjen-2, Delić Petar, Vučenović Mladen, Bakša Vladimir-1, Drča Dušan-1. Trener: Milutinović Đorđe.

„Radnički“ u sastavu: Bevanda Aleksandar, Grčić Stefan-1, Zec Nemanja-2, Semenović Nikola-1, Grčić Stevan-1, Đurik Nemanja-2, Merdanović Đorđe, Pršić Strahinja-1, Resanović Stefan, Ćetojević Marko-1, Milijaš  Saša-3, Medić Mihajlo-7, Danguzov Miloš-1, Košarčić Petar-1.- Trener Milošević Miloš.

Možda Vam se svidi i