Pregršt medalja za karate klub „Sirmium“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U nedelju, 19. maja održano je 21. Prvenstvo Srbije u karateu u Osečini. Na takmičenju su se okupili najuspešniji takmičari iz 17 klubova, sa 240 takmičara svih uzrasnih kategorija.

Takmičenje se odvijalo u pojedinačnim i ekipnim nastupima. U konkurenciji izuzetno pripremljenih takmičara, takmičari karate kluba „Sirmium“ su i ovog puta prikazali svoje umeće i savršenstvo u tehnici i u katama i u borbama. Na kraju takmičenja za najuspešniji klub proglašen je karate klub „Sirmium“, koji je osvojio 77 medalja, od toga 44 zlatne, 23 srebrne i 10 bronzanih medalja.

Za najuspešnije takmičare u muškoj i ženskoj kategoriji proglašeni su Đorđe Grujić i Vanja Grujić.

Zlatne medalje su osvojili: Tijana Ivković, Luka Petrović, Tea Stanojević, Bojana Sretenović, Mihajlo Jeftić, Vuk Petrović, Dunja Padrov, Luka Jokić, Uroš Babić, Aleksandar Grabić, Nemanja Žunić, Tijana Sretenović, Vanja Grujić, Srđan Ilić, Lena Teodosić, Aleksandar Sikin, Srđan Đonić, Igor Spahić.
Srebrne medalje: Anđela Kunić, Una Maksimović, Tijana Ivković, Mladen Marković, Lara Foro, Kalina Maksimović, Đorđe Kopčić, Emilija Cvetenić, Đorđe Grujić, Milica Krstić.
Bronzane medalje: Anđela Parović, Nevena Kovačević, Maša Krivošija, Đurđina Ilić, Boško Ćirić, Vukašin Krivošija, Lana Jeftić, Tamara Nikolovski, Luka Tanasić, Stefan Provči.

Stručni štab karate kluba „Sirmium“ je ponosan na sve takmičare i ovim putem se zahvaljuje svim takmičarima i roditeljima, koji su dali doprinos ovom rezultatu. U narednom periodu, takmičari će se posvetiti pripremi polaganja za viša zvanja i letnjem seminaru koji će biti posvećen pripremi za Evropsko Prvenstvo u Slovačkoj i Svetsko Prvenstvo u Danskoj.

Možda Vam se svidi i