„Podrinje“ u laganom tempu pobedilo Čalmance

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U Čalmi, 7. aprila. na meču predposlednjeg kola Sremske stonoteniske lige ekipa „Sloga“ iz Čalme ugostila je na svom terenu „Podrinje“ iz Mačvanske Mitrovice.

STK „Podrinje“ je lider na tabeli i na ovom meču opravdao je čelnu poziciju na kojoj se nalazi. Lako i ubedljivim rezultatom od 4:0 Mačvani su savladali Čalmance.

U prvom meču Zec je uspeo samo u prvom setu da savlada Čupića, ali onda igrač „Podrinja“ pobeđuje u naredna tri i beleži pobedu. Po setovima 11/9 – 9/11 – 3/11 – 9/11.

U drugom meču Batanić nije imao mnogo šansi protiv Antonijevića tako da je izgubio sva tri seta rezultatima 6/11 – 5/11 – 5/11.

Treći meč između Vučenovića i Jankovića završen je takođe rezultatom od 0:3 po setovima 3/11 – 10/12 – 3/11.

Četvrti meč u Dublu između Zeca i Vučenovića na jednoj strani i Čupića i Antonijevića na drugoj strani samo je još jednom pokazao svu snagu igrača „Podrinja“.

Gosti su laganom igrom savladali domaći par po setovima 5/11 – 6/11 – 4-11.

Ovom pobedom „Podrinje“ je kolo pre kraja ligaškog takmičenja praktično obezbedilo prvo mesto u Sremskoj ligi i pored toga što će u poslednjem kolu narednog vikenda u Mačvanskoj Mitrovici ugostiti trećeplasirane Rumljane.

Možda Vam se svidi i