Pobeda „Srema“ u derbi meču

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U desetom kolu Treće rukometne lige „Sever – Zapad“ ekipa „Srema“ pobedila je na „Derbi meču začelja“ ekipu RK „Titel“ koja je samo jedno mesto iznad njih na tabeli.

RK „Srem SM“ — RK „Titel“ 24:21 (9:11)
Gledalaca 50. Delegat Miljanić Nikola iz Vrbasa.
Sudije – Tasić Vladimir iz Novog Sada i Đorović Aleksandar iz Savinog Sela.

U prvom poluvremenu domaći igrači imali su terensku incijativu i vodili sa gol-dva razlike. Gosti se nisu predavali i održavali su malu gol razliku.

Na samom startu drugog poluvremena igrači iz „Titela“ kreću sa daleko jačom igrom na terenu i u četrdeset četvrtoj minuti meča uspevaju da izjednače rezultat.

Trener „Srema“, Đoka Milutinović uzima tajmaut, postavlja drugačiji sistem igre na terenu i to je odmah dalo i određene rezultate.

Odbrana „Srema“ igrala je veoma čvrsto i agresivno a u veoma brzim kontranapadima ponovo postižu nekoliko pogodaka i preuzimaju vođstvo koje uspešno čuvaju do kraja utakmice.
Razlika u golovima bila bi i veća u korist domaće ekipe ali od šest sedmeraca uspeli su da iskoriste samo jedan.

Za najboljeg igrača utakmice proglašen je Vidaković Nemanja iz ekipe domaćina.
Velike zasluge za pobedu svoje ekipe ima i odličan golman „Srema“, Delić Petar koji je bio stub odbrane svog tima.

„Srem“ je igrao u sastavu: Cvijetić Nemanja, Bosančić Nikola-4, Penezić Marko-3, Savić Branko-2, Popović Nikola, Blagojević Uroš, Nikolovski Stefan-7, Pejić Ognjen-4, Delić Petar, Vučenović Mladen, Krstanović Živan, Bakša Vladimir, Vidaković Nemanja-4.
Trener Đorđe Milutinović sa pomoćnikom Krstić Milan.

„Titel“ u sastavu: Straka Jovan, Trninić Lazar-4, Lisica Lazar, Kanazir Milorad-3, Milišić Sima-3, Đuričić Strahinja-1, Kanazir Miloš, Cvetković Miloš-3, Kukrić Nikola-4, Hrnjaković Aleksandar, Abradi Predrag-2, Ančić Nikola, Balog Vladimir-1
Trener Prokin Aleksandar.

Možda Vam se svidi i