Pobeda Kuglaškog kluba „Srem“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Kuglaški klub „Srem“ dočekao je ekipu Kuglaškog kluba „Vrbas“. Pobeda „Srema“ i osiguran opstanak u Prvoj Vojvođanskoj ligi pre poslednjeg kola.

Tok meča, pod pritiskom i jedna i druga ekipa počinju meč i od samog starta kreće neizvesna borba, igralo se egal posle prvog bloka,u drugom bloku sjajnom igrom mlađih igrača „Srema“, stiče se mala razlika. I u plusu nastupa treći par koji održava prednost. Što na kraju domaćoj ekipi donosi rutinsku pobedu od 6:2 i dva velika boda, što ekipu „Srema“ temelji na sredini tabele.

Istakla su se dva igrača kuglaškog kluba „Srem“, Bojan Kadar 590 oborenih čunjeva, kao najbolji igrač kola 1. Vojvođanske lige, koji je fenomenalnom igrom napravio prednost nad protivnikom i Boris Lukač 571 koji je doprineo ubedljivoj pobedi ekipe „Srema“. Važno je napomenuti da je ekipni rezultat na meču bio sjajan i po ko zna koji put ove sezone, najbolji u ligi.

U izuzetno jakoj konkurenciji, i pod otežavajućim okolnostima za ekipu „Srema“, koja je morala da nastupa cele sezone u drugom gradu, Novi Sad, kao domaćin. Igrači „Srema“ su bili na vrhunskom nivou, uspeli protiv jakih ekipa ostvariti dobre rezultate i najvažnije Sremci su podigli i tempirali formu u pravo vreme tim su priveli kraj sezone uz nekoliko vezanih pobeda.

Uz malo sreće i da je tim bio kompletan cele sezone, koliko je sezona bila neizvesna, Sremci su mogli i u viši rang. Sto bi bio izuzetan uspeh za kuglaše iz Sremske Mitrovice. Ostaje sledeća sezona da se pokuša nešto više.

Možda Vam se svidi i