Odlična igra i važna pobeda najmlađih košarkašica „Srema“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Košarkašice ŽKK „Srem“ posle odlične igre pobedile su večeras ekipu ŽKK „Železničar Star Basket“ iz Inđije rezultatom 48:34 (11:7, 4:11, 16:7, 17:9).

Početak utakmice obeležila je velika borba obe ekipe. Domaće igračice su u 2. četvrtinu ušle sa 4 poena prednosti. Košarkašice iz Inđije efikasnije su bile od domaćina, pa su na odmor otišle sa 3 poena prednosti. U nastavku susreta košarkašice „Srema“ odigrale su veoma čvrsto i borbeno u odbrani i brzo i efikasno u napadu. Gošće nisu imale rešenje za razigrane „Sremice“, pa su igračice u žuto-crnim dresovima vodile 6 razlike pred poslednji period. U 4. četvrtini „Srem“ je još dodao gas i iz minuta u minut povećavao svoju prednost. Na kraju utakmice „Srem“ je zasluženo slavio rezultatom 48:34.

Najefikasnija igračica na meču bila je nezaustavljiva Balanac Nikolina iz „Srema“ sa 17 poena, a odlično su je pratile sve bolje Tanasić Sara sa 11 poena i Drinić Anđela sa 8 poena. Neverovatnu borbenost pokazala je Novoselac Kristina koja je zabeležila 6 poena. U listu strelaca još su se upisale: Đorđić Dunja sa 3 poena, Đorđić Milica sa 2 poena i Lončarević Jovana sa 1 poenom.

Najefikasnija igračica u gostujućoj ekipi bila je Nikolić M. sa 18 poena.

Trener „Srema“ Milošević Nikola ukazao je šansu svim igračicama što su one vratile na najbolji način. „Srem“ je na ovom meču bio veoma oslabljen izostankom Kostić Svetlane zbog povrede.

ŽKK „Srem“ Sremska Mitrovica: Čizmić Teodora, Balanac Nikolina 17p, Lončarević Jovana 1p, Drinić Anđela 8p, Tanasić Sara 11p, Đorđić Dunja 3p, Todorović Ena, Đorđić Milica 2p, Bulat Kristina, Novoselac Kristina 6p.
Trener: Milošević Nikola.

Možda Vam se svidi i