Odigrano poslednje kolo Treće rukometne lige Srbije

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Odigrano je poslednje kolo Treće rukometne lige Sever. Mitrovačka ekipa koja se nalazi pri dnu tabele dočekala je na svom terenu Prvoplasiranu ekipu iz Gajdobre.
RK „Srem SM“ – RK „Hercegovac“ (Gajdobra) 26:43 (13:19).

Sudije Cvelf MIlica i Đurašinović Dunja iz Vrbasa.
Delegat Ivić Igor iz Vrbasa.

Obe ekipe su igrale rasterećano, fer i korektno obzirom da je već sve rešeno što se tiče plasmana obe ekipe.
Treneri Krstić i Drča pružili su priliku svim igračima da igraju na ovom meču tako da se videlo da ih nije opterećivao krajnji rezultat protiv daleko starijih i iskusnijih igrača gostiju.

Na pauzi koja sad sledi do jesenjeg početka novog takmičenja, rukovodstvo „Srema“ imaće dovoljno vremena, prvo za odmor svih igrača, a onda će na leto početi pripreme. Kako najavljuju imaće i nekih pojačanja u ekipi tako da će u mnogo jačem sastavu igrati u naredoj sezoni.

„Srem“ u sastavu: Cvjetić Nemanja, Bosančić Nikola, Popović Nikola-6, Blagojević Uroš-3, Nikolovski Stefan-9, Pejić Ognjen-1, Delić Petar, Vučenović Mladen, Krstanović Živan-1, Bakša Vladimir-5, Vidaković Nemanja-1.
Treneri Krstić Milan i Dušan Drča.

„Hercegovac“ u sastavu: Aćimović Lazar, Krivošija Predrag-14, Ratković Nemanja-1, Račić Strahinja-5, Bajat Tomislav-3, Ćuk Slavko-2, Bakmaz Nikola-2, Soldo Stefan, Janjić Aleksandar-14, Novčić Jovan-2.
Treneri Prodanović Rajko i Savić Aleksandar.

Možda Vam se svidi i