Nove tri medalje za AK „Srem“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Tokom proteklog vikenda u Beogradu je održano poslednje u nizu dvoransko prvenstvo Srbije i to u koategoriji starijih pionira i pionirki, na kom su atletičari AK „Srem“ osvojili tri medalje – jednu zlatnu i dve srebrne.

Najuspešniji je bio Kremić Đorđe u disciplini skok u vis koji je pobedio svojim novim najboljim rezultatom 1,76m. Bio je veoma koncentrisan i samouveren, oborio je lični rekord za čitavih osam centimetara i potpuno zasluženo trijumfovao.

U trci na 2000m Andrej Joksimović, prošlogodišnji bronzani, je bio drugoplasirani u taktički veoma zahtevnoj trci, sa čestim promenama i nezghodnom konkurencijom. Uspeo je da sačuva snagu za dobru završnicu i u sjajnom finišu stigao do srebra sa 6:14,79.

Mila Miljković je na svoj četrnaesti rođendan takođe osvojila srebro u disciplini bacanje kugle (3kg) bacivši takođe lični rekord koji sada iznosi 11,14m. Ona je nova u ovoj kategoriji i pokazala je da će se i sledeće godine na nju morati ozbiljno računati.

Treba pomenuti i sjajnu Lanu Gavrilović, inače triatlonku, koja je oprobala snage sa atletičarima i za AK „Srem“ osvojila za nju odlično sedmo mesto na 1500m (5:20,85), Milanu Simić koja je bila deveta i loše prošla u skoku u dalj jer je imala problema sa odraznom daskom, devetu u kugli Tamaru Čonić i desetog na 800m Aleksandra Anđelkovića.

Možda Vam se svidi i