Nesalomivo „Podrinje“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica/Mačvanska Mitrovica – Šesto kolo Sremske stonoteniske lige donelo je još jednu pobedu ekipe „Podrinje“.

Na svom terenu u Mačvanskoj Mitrovici sastali su se stonoteniseri „Podrinja“ sa ekipom „Jedinstva“ iz Stare Pazove i pobedili ih rezultatom 4:0.
Sudija na meču je bio Petrović M.

Iako su gosti dugogodišnji članovi Sremske lige, domaćini koji su svoj klub oformili tek prošle godine i ovo im je prva sezona u ovom takmičenju, nadmašili su Pazovčane u svim elementima ove drevne igre.

U prvom meču Milan Andonović je pobedio u prvom setu 11/4 Domolji Mihalja.
Igrač iz Pazove je u drugom setu ipak pružio veliki otpor i uspeo da pobedi rezultatom 12/14 i to je jedini set koji su gosti osvojili na ovom meču.
Andonović u trećem i četvrtom setu igra fantastično i oba dobija rezultatom 11/3.

U drugom meču Vlada Čupić pobedio je u sva tri seta rezultatima 11/4 – 11/7- 11/7 Grubečka Vladislava.

U trećem meču Vlada Božjaković je briljirao i nije dozvolio Lenjovski Davidu da ga imalo ugrozi. Rezultati po setovima 11/2- 11/5 – 11/3 pokazuju koliko je bio dominantan na ovom meču.

U četvrtom meču u Dublu, za Podrinje su igrali Milan Andonović i Vlada Božjaković, dok su sa druge strane stola za ekipu gostiju igrali Domolji Mihal i Grubečka Vladislav.

Dubl domaćina pobedio je u sva tri seta rezultatima 11/4 – 11/4 – 11/7.

Ekipa „Podrinja“ nakon odigranih šest kola zabeležila je sve pobede i nalazi se zasluženo na Prvom mestu sa 12 bodova.

Na drugom mestu ih u stopu prati „Srem Spin“ iz Sremske Mitrovice sa 11 bodova pa je za očekivati će nastavak sezone doneti još mnogo jakih i neizvesnih mečeva.

Možda Vam se svidi i