Mitrovčanka najbolji libero u Francuskoj odbojkaškoj ligi

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Tanja Burmazović iz Sremske Mitrovice proglašena je za najboljeg libera u Prvoj Ženskoj odbojkaškoj ligi Francuske.

Popularna „Buki“ bila je član odbojkaškog kluba „Srem“ 2000 godine kada je ovaj klub igrao u Prvoj Super ligi Srbije i beležili su sjajne rezultate. Hala „Pinki“ bila je u to vreme mala da primi veliki broj navijača koji su pratili utakmice našeg kluba. „Buki“ je dugo godina igrala u Sremu i bila kapiten ekipe i jedna od najbojih odbojkašica koje je naš grad imao.

Tanja dugo godina neprekidno gradi svoju internacionalnu karijeru u inostranstvu. Nekoliko sezona igra sa ogromnim uspehom u Nantu u Francuskoj. Kao najboji igrač svog kluba mnogo je doprinela da u četvrt finalnoj utakmici Plej offa Francuske pobede ekipu Beziers, a u polufinalnoj seriji eliminišu i ekipu Marcg Baroule. U finalnoj seriji sastaju se ovih dana sa ekipom Cannes kada će pobednika Plej offa odlučiti na tri utakmice.

Bez obzira na rezultate ovih finalnih utakmica Tanju su već proglasili za najboljeg libera Francuske lige što je nagrada za sav uložen trud koji je ova sjajna Mitrovčanka uložila u ono što ju je i proslavilo i svrstalo mađu najboje odbojkašice na svetu.

Možda Vam se svidi i