Sremska Mitrovica – Košarkaški klub „Mega Bemax“ dobro pamti sve divne trenutke i veliku podršku koju je tim trenera Dejana Milojevića imao u Sremskoj Mitrovici tokom prethodnih pet sezona u kojima je svoje utakmice kao domaćin u ABA ligi igrao u hali PSC „Pinki“. U znak zahvalnosti za veliko gostoprimstvo KK „Mega Bemax“ želi da još jednom nagradi simpatizere kluba i ljubitelje košarke iz ovog grada organizovanom posetom utakmici petog kola ABA lige protiv ekipe „Budućnost VOLI“ koja je na programu u nedelju, 3. novembra u 12 sati u novobeogradskoj Hali sportova „Ranko Žeravica“.

Najveći uspeh u regionalnom takmičenju „Mega“ je ostvarila 2016. godine, kada je upravo trijumfom nad Podgoričanima izborila plasman u finale ABA lige. U revanšu polufinalne serije plej-ofa „Mega“ je, uz veliku podršku sa tribina, došla do istorijske pobede rezultatom 76:75. Menadžment kluba to ne zaboravlja i na simboličan način Mitrovčanima želi da još jednom kaže hvala.

Za sve zainteresovane obezbeđen je besplatan autobuski prevoz iz Sremske Mitrovice, kao i ulaznice za utakmicu. Prijavljivanje se vrši slanjem mejla na sledeću adresu: d.stojiljkovic@yahoo.com kao i putem telefona 064/4775598. Rok za prijavu je subota 2. novembar do 12 časova, a broj mesta je ograničen.

You may also like