Košarkašice „Srema“ slavile protiv Partizana

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U prvoj pripremnoj utakmici u kategoriji pionirki, u PSC „Pinki“, ŽKK „Srem“ je pobedio ekipu ŽKK „Partizan“ Beograd rezultatom 53:50.

U sjajnoj atmosferi, nošene podrškom sa tribina, domaće košarkašice odigrale su odlično, bacale se za svaku loptu i ostavile srce na terenu. Novi trener na klupi Srema​​ Marko Perić odlično je na svom debiu vodio ekipu do pobede uz asistenciju trenera Nikole Miloševića.

„Srema“ je krasila veoma agresivna igra u odbrani i brzi kontranapadi. U listu strelaca u domaćem timu upisale su se: Dimitrijević Vanja 16p, Janković Jelena 13p, Simić Ana 9p, Vasić Teodora 7p, Nikolić Mila 4p, Kostić Svetlana 4p. U igru su ulazile još: Radaković Vladislava, Balanac Nikolina i Jerinić Milica.

U sastavu su bile i mlađe igračice koje predstavljaju budućnost kluba i čije vreme tek dolazi: Drinić Anđela, Novoselac Kristina, Nedeljković Miroslava, Tanasić Sara, Kevilj Milica. 

Sledećeg vikenda u Sremskoj Mitrovici u drugoj pripremnoj utakmici, ŽKK „Srem“ dočekuje ekipu ŽKK „Novosadska ŽKA“ iz Novog Sada.

You may also like