Košarkašice „Srema“ izgubile derbi u Staroj Pazovi

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U 6. kolu 1. Regionalne lige, u velikom derbiju u Staroj Pazovi, ŽKK „Srem“ je poražen od prvoplasirane ekipe ŽKK „Stara Pazova“ rezultatom 82:59 (18:16, 26:13, 21:9, 17:21).

Od samog starta utakmice na terenu je vođena lavovska borba. „Srem“ je odlično otvorio utakmicu i bio u vođstvu do pred sam kraj prvog perioda. U drugoj četvrtini domaćin je mnogo bolje odigrao i stekao prednost od 15 poena razlike. U trećoj četvrtini, mnogo starije i iskusnije igračice iz Stare Pazove trojkama su uspele da se odlepe i mirno privedu meč u svoju korist. Gostujuće košarkašice nisu imale dovoljno sreće pogotovo u šutu za tri poena.

Ekipa „Srema“ koju je sa klupe vodio trener Perić Marko i koja važi za jednu od najmlađih ekipa u ligi, pokazala je da može da se nosi sa daleko iskusnijom i višom ekipom.

Najefikasnija igračica u ekipi ŽKK „Srem“ i na meču bila je najmlađa košarkašica Janković Jelena sa 24 poena, Šicar Lara 12p, Popović Radmila 11p, Mišić Sofija 4p, Bačić Ivana 4p, Riđošić Anđela 2p, Nikolić Mila 2p, Milovanović Mirjana (kap), Nićiforović Anastasija, Vukelić Rada, Borić Ikonija, Zorić Dunja.

U ekipi ŽKK „Stara Pazova“ najefikasnija je bila Popović R. sa 20 poena.

U sledećem kolu ŽKK „Srem“ dočekuje u Sremskoj Mitrovici ekipu ŽKK „Girl Basket“ iz Zemuna.

Možda Vam se svidi i