Poraz košarkašica „Srema“

Sremska Mitrovica – U 4. kolu „Play off“ najboljih šest ekipa Vojvodine, košarkašice „Srema“ poražene su juče u Sremskoj Mitrovici u PSC „Pinki“ od ekipe ŽKK „Čelarevo“ iz Čelareva rezultatom 52:42 (16:7, 19:6, 8:17, 9:12).

Domaće igračice nervozno su otvorile utakmicu sa mnogo grešaka. Košarkašice iz Čelareva agresivnom igrom i presingom po celom terenu od samog starta meča uspele su da naprave veliku prednost do kraja prvog poluvremena od 23 razlike. Trener „Srema“ Nikola Milošević pokušavao je čestim izmenama tokom prvog poluvremena da trgne ekipu. „Sremice“ su se tek probudile i zaigrale bolje u nastavku susreta. Mnogo borbenija igra tokom drugog poluvremena dala je rezultat, jer su domaće igračice dobile obe četvrtine, ali to nije bilo dovoljno da se stigne razlika i zaostatak iz prvog poluvremena. Na kraju meča košarkašice „Čelareva“ pobedile su sa 10 poena razlike.

Najefikasnija igračica na meču bila je Ikonija Borić iz ŽKK „Srem“ sa 22 postignuta poena.

ŽKK „Srem“ Sremska Mitrovica: Ikonija Borić (kap) 22p, Jelena Janković 7p, Tamara Tešić 4p, Anastasija Nićiforović 3p, Nikolina Miškov 2p, Vladislava Radaković 2p, Milica Divljak 2p, Jelena Okanović, Milica Savić, Svetlana Kostić, Anđela Drinić.
Trener: Milošević Nikola.

U sledećem kolu ŽKK „Srem“ gostuje u Vrbasu ekipi ŽKK „Vrbas“.

You May Also Like