Novi poraz „Deusa“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Gradski klub malog fudbala „Deus Futsal“ na domaćem terenu u Poslovno sportskom centru „Pinki“ juče je izgubio od KMF „Internacional“ iz Novog Sada rezultatom 1:5 (0:1).

Prvi sudija Matović Slavenko iz Beograda. Drugi sudija Božović Dragutin iz Kule. Treći sudija Jocović Miloš iz Novog Sada. Delegat Pravilović Boris iz Vrbasa.
Gledalaca 150.
Pogotke su postigli: Guberinić-3, Celin-2 za goste. Sladojević-1 za domaće.

Šesnaesto kolo Prve Futsal lige Srbije donelo je još jedno veliko razočarenje za ljubitelje malog fudbala u Mitrovici. Iako su igrali veoma dobro igrači „Deusa“ nisu uspeli da savladaju na svom terenu ekipu „Inerenacionala“.

U prvom poluvremenu vodila se izjednačena borba. Obe ekipe stvarale su šanse za golove, ali su gosti sticajem okolnosti kada je Guberinić šutirao, a lopta zakačila nekog od igrača i prevarila golmana Macanovića, poveli sa jedan nula i tim rezultatom se otišlo na odmor.

Početkom drugom poluvremena gosti pogotkom Celina povećavaju vođstvo na dva nula.

Igrači „Deusa“ do kraja meča igraju sa golmanom – igračem, ali gosti koriste nekoliko grešaka koje su domaći igrači napravili u napadu i uvećavaju svoje vođstvo.

„Deus Futsal“ do kraja sezone ima još šansi da zadrži prvoligaški status. Po rasporedu sastaju se sa ekipama koje su u donjem delu tabele.

„Deus“ je igrao u sastavu: Macanović Stanko, Živković Borisav, Simić Nenad, Sladojević Uroš, Radovanović Nikola, Miražić Goran, Trićić Miloš, Todić Dušan, Živanović Branislav.
Trener Ratko Grabić.

„Internacional“ je igrao u sastavu: Tomić Slobodan, Guberinić Veselin, Milosavac Vladimir, Đurić Branimir, Veljanski Milan, Ilić Vladan, Vulović David, Letić Lazar, Bajić Slobodan, Celin Đorđe, Marojević Bogdan, Tankosić Aleksandar.
Trener Damnjanović Dejan.

Možda Vam se svidi i