Neslavni niz se nastavlja, još jedan poraz “Deusa”

Sremska Mitrovica – “Deus Futsal” – “SAS” (Zrenjanin). Rezultat 4:5 (2:3).
Prvi sudija Stanković Dalibor iz Lazarevca. Drugi sudija Martinović Marko iz Lazarevca. Treći sudija Graovac Bojan iz Rume. Delegat Pravilović Boris iz Vrbasa.
Gledalaca 150.

Šesto kolo Druge Futsal lige Srbije donelo je još jedan poraz “Deusa” na svom terenu.

Već u četvrtoj minuti meča gosti su dobro uvežbanom akcijom kada je lopta izvedena iz auta postigli pogodak preko Radenkovića. Samo tri minuta kasnije gosti su pogotkom Živanova poveli sa dva nula. U istoj minuti slobodan udarac za “Deus” iskoristio je Petrić kada je snažnim udarcem sa devet metara savladao golmana gostiju i smanjio rezultat na 1:2.
Deveti minut meča doneo je izjednačenje za “Deus”. Kapiten Simić odlično je proigrao Stojčevića i ovaj je savladao golmana “SAS”-a na oduševljenje domaće publike.
U četrnaestoj minuti utakmice Živanović je šutirao prema golu Macanovića, lopta je zakačila nekog od igrača i završila u golu “Deusa” za rezultat 2:3.
Tim rezultatom se otišlo na odmor.

Drugo poluvreme donelo je i velike probleme za domaću ekipu.
Gosti su krenuli mnogo bolje i u trideset trećoj minuti Živanović postiže svoj treći pogodak na utakmici i gostima povećava prednost na 2:4.
Samo dva minuta kasnije gosti ponovo povećavaju prednost preko Radenkovića koji je iskoristio nesmotrenost domaćih igrača, presekao jednu loše dodatu loptu i povećao vođstvo na 2:5.

“Deus” je završnicu meča igrao sa golmanom-igračem.
Pravo “usijanje” na parketu doneo je Sladojević kada je u trideset sedmoj minuti meča za kratko vreme postigao dva sjajna pogotka, oba snažnim udarcima iz daljine i smanjio rezultat na 4:5.

Gosti su napravili pravi bunker oko svog gola i uspeli da sačuvaju mrežu do kraja meča.

Igrači “Deusa” su kasno “proradili” sa dobrom igrom pa ih je to koštalo i izgubljenim bodovima.

“Deus” u sastavu: Macanović Stanko, Sladojević Uroš, Simić Nenad, Bojić Darko, Stojčević Srđan, Todić Dušan, Lazić Aleksandar, Šimić Boško, Miražić Goran, Petrić Milan, Đokić Alen.
Trener: Dostanić Bratislav

“SAS” u sastavu: Rodić Đuro, Živanov Stefan, Aranitović Igor, Tomin Aleksandar, Radenković Dušan, Delić Savo, Kulić Nenad, Mandić Aleksandar, Nišević Dušan. Milićev Nemanja, Škorić Aleksa i Rašić Darko.
Trener: Milivoje Batanica.

You May Also Like