Nataša Laušević prvakinja Vojvodine u mini kajaku, srebro i bronza za dvosede

Sremska Mitrovica – Otvoreno prvenstvo Vojvodine u mini kajaku za dečake i devojčice rođene između 2005. i 2008. godišta održano je u subotu, 21. jula, u Apatinu. Kajakaši sremskomitrovačkog „Vala“ vratili su se sa ovog takmičenja sa tri medalje – po jednom zlatnom, srebrnom i bronzanom, sve pod vođstvom trenera Igora Došena.

Najuspešniji nastup imala je Nataša Laušević sa osvojene dve medalje. Nataša je zlatnu medalju osvojila u jednosedu na hiljadu metara za 2007. godište i time postala prvakinja Vojvodine, a srebrnu medalju i titulu viceprvakinja osvojila je u dvosedu na petstotina metara zajedno sa Mionom Nenadić.

Odlične su bile i Milica Mastalović i Luna Novaković koje su ovaj put stigle do bronzane medalje u trci dvoseda na petstotina metara za 2008. godište.

Prvenstvo Vojvodine za starije kategorije održaće se od 3. do 5. avgusta u Bačkoj Palanci, a naredno takmičenje koje očekuje podmladak „Vala“ jeste poslednje, četvrto, kolo mini kajak i pionirske lige Srbije koje će biti održano u Bečeju 29. jula

You May Also Like