Košarkašice „Srema“ poražene u Čelarevu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U 9. kolu Kvalitetne lige Vojvodine za pionirke, ŽKK „Čelarevo“ savladale su ŽKK „Srem“ rezultatom 76:68 (19:15, 24:18, 15:17, 18:18).

Igračice „Srema“ nervozno su otvorile utakmicu sa dosta grešaka u igri. Prvu četvrtinu dobile su domaće igračice sa 4 poena razlike. „Srem“ je nastavio sa grešakama prilikom izvođenja lopte i prevođenja što su protivnice iskoristile i ostvarile prednost od 10 poena razlike na kraju prvog poluvremena. Treću četvrtinu gošće su uspele da dobiju sa 2 poena razlike. U poslednjoj četvrtini „Srem“ uspeva da smanji prednost „Čelareva“ na 4 poena zaostatka na 3 minuta pre kraja meča, ali igračice u crno-žutim dresovima nisu smogle snage da preokrenu rezultat u svoju korist.

Na kraju utakmice „Čelarevo“ pobeđuje rezultatom 76:68. Atmosfera u hali bila je odlična, jer su veliku podršku sa tribina imale domaće igračice, ali su i gostujuće igračice imale podršku svojih pristalica.

Najraspoloženije igračice u ekipi „Srema“ bile su Jelena Janković sa 21 poenom koja je bila na meču najefikasnija i Anastasija Nićiforović sa 19 poena, dok je najzapaženija u odbrani bila Ana Simić koja je često oduzimala lopte protivnicama. Ikonija Borić vratila se u ekipu posle duže pauze zbog povrede. U ekipi „Čelareva“ najefikasnija bila je Majstorović I. sa 17 poena.

ŽKK „Srem“ Sremska Mitrovica: Divljak Milica, Simić Ana 8p, Balanac Nikolina, Kostić Svetlana 2p, Momčilović Kristina, Radaković Vladislava 11p, Borić Ikonija 7p, Rosić Milica, Nićiforović Anastasija 19p, Tanasić Sara, Janković Jelena 21p.
Trener: Milošević Nikola.

ŽKK „Čelarevo“ Čelarevo: Sudžum D, Selaković M. 4p, Antunović M. 2p, Milić K. 16p, Manojlović L, Bokan A, Majstorović A, Mandić M. 11p, Zorić I. 16p, Majstorović I. 17p, Kovačević M, Radošević R. 10p.
Trener: Mrđa Milkan.

U sledećem kolu ŽKK „Srem“ u derbiju dočekuje ekipu ŽKK „Novosadska ŽKA“ iz Novog Sada.

Možda Vam se svidi i