Košarkašice „Srema“ poražene od prvoplasiranog „Vrbasa“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U zaostaloj utakmici 3. kola Kvalitetne lige Vojvodine za pionirke, košarkašice „Srema“ poražene su u Sremskoj Mitrovici od prvoplasirane ekipe na tabeli ŽKK „Vrbas“ rezultatom 41:68 (11:16, 10:16, 13:13, 7:23).

Utakmica je bila veoma borbena i brza. Gošće su od samog početka krenule veoma agresivno pa su prvu četvrtinu dobile sa 6 poena razlike. Domaće igračice borile su se maksimalno, ali su na odmor otišle sa 11 poena zaostatka. Košarkašice „Vrbasa“ igrale su presing u odbrani, pa su često igračice „Srema“ grešile oko izvođenja i prevođenja lopte što ih je skupo koštalo na ovom meču. U poslednjoj četvrtini razlika je dodatno povećana, pa je na kraju „Vrbas“ slavio ubedljivije nego što se očekivalo. Trener „Srema“ dao je šansu svim igračicama na ovom susretu.

Najefikasnija u ekipi „Srema“ bila je Nićiforović Anastasija sa 14 poena, dok je u ekipi Vrbasa najefikasnija bila Marojević A. sa 25 poena.

ŽKK „Srem“ Sremska Mitrovica: Divljak Milica, Simić Ana 6p, Balanac Nikolina, Drinić Anđela, Tanasić Sara, Radaković Vladislava 5p, Borić Ikonija 9p, Rosić Milica, Nićiforović Anastasija 14p, Vasić Marina, Lotocki Vanja, Janković Jelena 7p, Okanović Jelena.
Trener: Milošević Nikola

ŽKK „Vrbas Medela“ Vrbas: Vignjević D. 4p, Božičić D, Petrović T, Raičković U. 18p, Radivojac I. 2p, Lepojević M, Reljić S. 4p, Marojević A. 25p, Petrović L. 6p, Rudović M. 9p.
Trener: Jelić S.

U sledećem kolu, u drugom delu prvenstva, „Srem“ gostuje u Staroj Pazovi.

Možda Vam se svidi i