Košarkašice „Srema“ i „Crvene zvezde“ predstavljaće Srbiju u Splitu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U finalu u basketu ovogodišnjih Sportskih igara mladih, u Beogradu na Adi Ciganliji sastale su se košarkašice iz ŽKK „Srem“ koje su predstavljale Sremsku Mitrovicu i igračice iz ŽKK „Crvena zvezda“ koje su predstavljale Beograd.

Beograđanke su pobedile rezultatom 4:2 iako su naše košarkašice imale prednost na početku od 2:0. Odlično su „Sremice“ započele veliko finale i zasluženo povele, ali posle jedne loše sudijske odluke i nedostatka sportske sreće, košarkašice „Crvene zvezde“ preokrenule su rezultat i na kraju pobedile sa 4:2 i osvojile 1. mesto.

Igračice koje su predstavljale Sremsku Mitrovicu i osvojile 2. mesto na SIM su: Ikonija Borić, Jelena Janković, Maja Ilić i Anđela Drinić.

Na završnom turniru Sportskih igara mladih koji se igra u Splitu od 20. do 25. avgusta, Srbiju će u basketu predstavljati obe ekipe finalista, predstavnice Beograda i Sremske Mitrovice.

Sve čestitke našim košarkašicama na ovom velikom uspehu. Igračicama iz Sremske Mitrovice i Beograda želimo mnogo sreće u Splitu i da na što bolji način brane boje naše zemlje.

Možda Vam se svidi i