Kajakaši “Vala” na pripremama u Kotoru

Sremska Mitrovica – Kajakaši sremskomitrovačkog kluba “Val” pripreme za novu sezonu započeli su u oktobru prošle godine. Nakon bazičnih priprema u vidu rada u teretani i kondicionih treninga, kao i visinskih priprema na Tari i Jahorini, krenula je veslačka sezona odlaskom na pripreme u toplije krajeve.

U sklopu juniorske i mlađeseniorske reprezentacije Srbije, šest mitrovačkih kajakaša se trenutno nalazi u Crnoj Gori. Pre nekoliko dana iz Mitrovice u Kotor otputovali su Anastazija Bajuk, Sandra Polovina, Stefan Vrdoljak, Ognjen Mastalović, Ognjen Nježić, Nemanja Tajbl, kao i trener Nenad Kosijer. Oni će prvi ciklus priprema okončati 8. februara, dok će drugi deo biti realizovan krajem februara.

Seniorska reprezentacija Srbije će realizovati pripreme u Turskoj. Put Antaliji putovaće tri kajakaša “Vala” i to Marija Dostanić, Bojan Zdelar i Marko Tomićević. Prvi deo priprema trajaće od 4. do 25. februara, a drugi od 4. marta do 1. aprila.

Prvo i trenutno prioritetno takmičenje u 2018. sezoni jeste Kup Srbije, prva izborna kontrola za reprezentaciju, koja će se održati na beogradskoj Adi Ciganliji.

You May Also Like