Dobra vest za Laćarce

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U redove FK „LSK“ iz Laćarka i FK „Radnički“ iz Sremske Mitrovice današnji dan je doneo mnogo razloga za zadovoljstvo.

Na sednici Izvršnog odbora FSV koja je održana danas u Starim Banovcima donešena je i potvrđena odluka da u sezoni 2018./19. Srpska liga grupa „Vojvodina“ umesto dosadašnjih 16 članova broji 18.

Zahvaljujući tom proširenju svoj status u Srpskoj ligi su zadržali „Hesnerci“ koji će se naredne sezone zajedno sa „Dunavom“ iz Starih Banovaca ponovo suočiti sa starim znancima, ali i novim izazovima. Odluka o proširenju lige, i samim tim smanjenju broja ekipa koje ispadaju iz Srpske lige utiče i na sve niže lige. Zahvaljujući tome FK LSK „Laćarak“ i FK „Sremac“ iz Vojke će i naredne sezone nastupati u VFL „Jug“.

Vest koja sigurno raduje ljubitelje fudbala u Laćarku, ali i poziva na oprez da se ne bi ponovila situacija iz prošle sezone. U skladu sa tim u klubu koji ove godine slavi 90 godina postojanja su već urađene određene promene. Na mesto prvog trenera tima vratio se Darko Gavrilović, a prave promene u igračkom kadru tek predstoje.

Piše: Milan Mijatović

Možda Vam se svidi i