Deus osvojio tri boda na startu prvenstva

Sremska Mitrovica – GKMF „Deus Futsal“ – KMF „Požarevac, rezultat 4:3 (1:2).
Prvi sudija Panić Nebojša iz Beograda. Drugi sudija Graovac Bojan iz Rume. Treći sudija Papišta Branislav iz Sremske Mitrovice. Delegat Simić Aleksndar iz Beograda.

Odlična fudbalska predstava na parketu hale „Pinki“. Ekipa Deusa u prvom kolu Druge Futsal lige Srbije dočekala je na svom terenu ekipu iz Požarevca i u sjajnoj utakmici punoj rezultatskih preokreta uspeli su da savladaju goste u završnici utakmice.

Prvo poluvreme proteklo je u dominaciji gostiju. Vodili su sa 0:2 već u osmoj minuti meča.

Igrači Deusa sređuju svoje redove i uspevaju da preko Todića smanje rezultat na 2:1 što je i bio rezultat sa kojim su otišli na odmor.

U drugom poluvremenu sasvim drugačiji odnos Deusa u igri na terenu. Vodila se izjednačena borba gde su gosti ipak stigli do vođstva od 2:3.
U poslednjim minutima meča Deus kreće na sve ili ništa i u daleko organizovanijoj igri prvo su izjednačili rezultat, a onda i postigli pogodak koji im je doneo prva tri boda na startu prvenstva.

Gosti su u poslednja dva minuta stalnim napadima pokušavali da bar izjednače rezultat, ali na golu Deusa sjajnim odbranama golman Macanović sačuvao je svoju mrežu.

Golove na meču su postigli: Todić-1, Lazić-1, Sladojević-2 za Deus. Mitaković-1, Gostojić-1, Jocić-1 za goste.

Deus je igrao u sastavu: Macanović Stanko, Sladojević Uroš, Simić Nenad, Radovanović Nikola, Stojčević Srđan, Todić Dušan, Lazić Aleksandar, Šimić Boško, Čutović Milan i Bojić Milan.
Trener: Dostanić Bratislav.

Požarevac je igrao u sastavu: Jović Marko, Mitrović Nemanja, Drakulić Aleksandar, Gostojić Nikola, Milašinović Nilkola, Radosavljević Vladan, Simić Nikola, Živadinović Nikola, Simić Lazar, Mitaković Mihajlo, Jocić Nebojša i Milovanović Nikola.
Trener: Miloš Đorđević.

You May Also Like