Završen 29. Međunarodni futsal turnir

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Proteklog vikenda u Poslovno sportskom centru „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici odigrane su finalne utakmice 29. Međunarodnog Panona Futsal turnira. U šest konkurencija učestvovalo je 89 ekipa sa 900 igrača malog fudbala. Turnir se igrao 18 radnih dana i odigrano je ukupno 137 utakmica.

U finalnoj utakmici u kategoriji starijih veterana sastale su se ekipe „DOK“ iz Šapca i „Menjačnica Evropa“ iz Laćarka. Pobedila je ekipa iz Laćarka rezultatom 1:3.

Prvo mesto osvojila je ekipa u sastavu: Zarić Veljko, Konjević Dragan, Bugadžija Saša, Vuletić Lazar, Herceg Slavko, Marković Zoran, Šeik Željko, Sladojević Draško, Vasić Zoran i Mojić Dragan. Njima je pripala novčana nagrada od 20.000 dinara.

Za najboljeg golmana u ovoj kategoriji proglašen je Zarić Veljko iz ekipe iz Laćarka, najbolji strelac je Ostojić Živko iz ekipe „DOK“, dok je za najboljeg igrača proglašen Herceg Slavko, takođe iz „Menjačnice Evropa“.

U konkurenciji mlađih veterana naziv najbolje ekipe ponela je „Mitroprevoz“ iz Sremske Mitrovice koja je na finalnoj utakmici rezultatom 1:0 pobedila ekipu „Gold Šped Dolće Kaza“, takođe iz Sremske Mitrovice.

Ekipa „Mitroprevoza“igrala je u sastavu: Delić Jovica, Milanović Nenad, Milinković Saša, Milošević Željko, Buhančević Dejan, Jovanović Goran, Jovanović Zoran, Mitrović Budimir, Vujović Vladimir i Beronja Milan.

Pobednička ekipa osvojila je novčanu nagradu od 30.000 dinara.

Za najboljeg golmana proglašen je Delić Jovica, najbolji strelac je Mitrović Budimir i najbolji igrač je Milanović Nenad – svi iz ekipe „Mitroprevoz“.

U konkurenciji omladinaca prvo mesto osvojila je ekipa „Well Šped Dolče Kaza“ iz Sremske Mitrovice koja je na finalnoj utakmici pobedila „Maisadour Axereal“, takođe iz Sremske Mitrovice rezultatom 6:4.

Ekipa pobednika igrala je u sastavu: Jović Marko, Dimitrić Ognjen, Šućak Borko, Fedor Galečić, Trišić Nemanja, Srbijanac Milan,Tomac Ivan, Cucin Luka i Kukolj Miloš i ovojila je novčanu nagradu u iznosu 50.000 dinara. Za najboljeg golmana izabran je Trišić Nemanja, za najboljeg strelca Jović Marko – obojica iz pobedničke ekipe, dok je za najboljeg igrača proglašen Simić Bogoljub iz ekipe „Maisadour“.

U konkurenciji seniora na finalnoj utakmici sastale su se dve ekipe koje su u svojim redovina imale nekoliko bivših i nekoliko sadašnjih čanova futsal reprezentacije Srbije, što je u veoma borbenoj utakmici na parketu doprinelo tome da je veliki broj gledalaca sa uživanjem pratio sve poteze igrača i jedne i druge ekipe.

U finalnoj utakmici sastale su se ekipe „Kladionice Soccer“ iz Beograda i „Mega Špedicija Butik Exit“ iz Sremske Mitrovice.

Pobedila je ekipa iz Mitrovice rezultatom 7:1 i tako osvojila titulu najbolje i novčanu nagradu od 600.000 dinara.

Ekipa je igrala u sastavu: Josimović Nikola, Živković Borislav, Živić Milan, Živanović Aleksandar, Stanojević Stefan, Šošo Igor, Krstić Nenad, Lazarević Jovan, Sladojević Uroš i Kopanja Simeon.
Selektor ekipe je Vladan Milovanović.

Za najboljeg golmana u konkurenciji seniora izabran je Josimović Nikola, najbolji strelac je Lazarević Jovan – obojica iz pobedničke ekipe, dok je za najboljeg igrača proglašen Milun Božić iz ekipe „Soccer“.

You may also like