Ubedljivo poslednji na tabeli „Radnički“ pretrpeo novi poraz

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U nedelju, 26. novembra na fudbalskom terenu u sremskomitrovačkoj Hesni sastali su se domaći FK „Radnički“ i FK „Bačka 1901“ iz Subotice. Gosti su odneli bodove kuće, jer su savladali Mitrovčane rezultatom 1:2.

Stadion FK „RadničkI“. Gledalaca 200. Sudija Zeljković (Crvenka).
Strelci: Ristić u 53. za „Radnički“, Tumbas u 36. i 41. mminutu za „Bačku 1901“.

Žuti kartoni: Šivoljicki, Kačar i Skorupan („Radnički“), Medić i Nađ („Bačka 1901“).

Grešku Savića koji nije izbio loptu, na vreme iskoristio je Tumbas i to je bilo 0:1. Potom su domaćini krenuli u napade još žešće ali pred golom gostiju nije bilo pravog igrača koji bi mogao da realizjuje nekoliko lepih šansi. Nakon Ristićevog neuspelog proigravanja saigrača, ponovo se dobro snašao Tumbas i sa nekih 14 metara rutinski je savladao golmana Šivoljickog.

U nastavku Hesnerci kreću agresivnije i imaju stalnu inicijativu, ali prave šanse nisu stvorili, ipak jedan šut Ristića doneo je gol za domaćine.

Svi na stadionu su tada očekivali da će domaćini krenuti još agresivnije kako bi došlo do preokreta, ali od toga na njihovu veliku žalost nije bilo ništa.
Domaći su nastavili sa jalovim napadima bez prave šanse.

FK „Radnički“: Šivoljicki 6, Vukmir 6, Zazić 6 (Bajunović), Kačar 6, Lovrić 7, Ristić 7, Herceg 6 (Naglić 6), Skorupan 7, Simić 6 (Dragojević), Stević 6, Savić 6.

FK „Bačka 1901“: Gabrić 7, Đurović 7, Šijačić 7, Kiš 7, Tomović 7, Simić 7 (Orčić), Zolnajić 7, Medić 7, Tumbas 8, Zlatković 6 (Glišović), Nađ 6 (Arežina).

Piše/foto: Stević Jovica

You may also like