„Srem“ jači od „Partizana“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Košarkašice ŽKK „Srem“ gostovale su proteklog vikenda u Beogradu ekipi ŽKK „Partizan“. U prijateljskoj atmosferi ova dva kluba utakmica je završena pobedom „Srema“ rezultatom 58:51(26:34).

Krajnji rezultat je bio u drugom planu, jer ovakve utakmice služe za uigravanje ekipa, a treneri oba tima ukazala su šansu svim igračicama.

Dve košarkašice „Srema“ bile su godinu dana starije od ostalih igračica, ali je ekipa bila oslabljena neigranjem Anastasije Nićiforović, koja je zajedno sa Ikonijom Borić bila najefikasnija igračica „Srema“ u prvom delu sezone.

Utakmica je protekla u fer i prijatnoj atmosferi, a publika je uživala u lepim akcijama košarkašica obe ekipe.

Najefikasnija u ekpi „Srema“ bila je kapiten Ikonija Borić sa 21 poenom, Maja Ilić 15p, Vladislava Radaković 10p, Tamara Tešić 4p, Milica Savić 4p, Nikolina Miškov 2p, Marijana Aničić 2p, Jelena Janković, Milica Divljak.

Trener „Srema“ Nikola Milošević bio je zadovoljan igrom i borbenošću svojih igračica na terenu.

Beograđani su se maksimalno potrudili da ljubazno ugoste košarkašice „Srema“ koje su na kraju dobile slatkiše, sokove…

Predsednik ŽKK „Srem“ Nikola Budošan zahvalio se čelnicima ŽKK „Partizan“ i treneru ekipe Ivanu Vasiljeviću na svemu i dogovorio dobru saradnju u budućnosti kao i odigravanje niza prijateljskih utakmica ova dva kluba.

You may also like