Sremska Mitrovica – U nedelju 5. marta u Beočinu održan je međunarodni turnirir u karateu. Takmičenje koje je organizovala Karate Unija Srbije okupilo je veliki broj takmičara među kojima su bili i karatisti „Sirmiuma“ iz Sremske Mitrovice. Domaćin takmičenja je bio KK „Cement“ iz Beočina.

Na takmicenju su učestvovali karatisti iz Rumunije, Republike Srpske i Srbije. Karate klub „Sirmium“ učestvovao je sa dvadeset sjanih takmičara u svim uzrasnim kategorijama koji su blistali dok su demonstrirali karate veštinu i svoje umeće u katama i borbama.

Osvojeno je ukupno 43 medalje i to 22 zlatne 11 srebrnih i 10 bronzanih medalja. Vanja Grujić je proglašena za najuspešniju takmičarku sa osvojenih 5 zlatnih 1srebrnom i 1 bronzanom medaljom.

Zlatni su bili u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji Vuk Petrović, Nemanja Žunić, Marko Pepelčević, Vladimir Pavlešin, Aleksa Vuletić, Đorđe Grujić, Suzana Stracenski, Vladimir Pašić, Aleksandar Pavlešin, Damjan Milivojević, Lazar Matijević, Nikola Milinković, Lena Teodosić, Luka Tanasić, Srđan Ilić, Ema Petrović i Miloš Gačić.

Možda Vam se svidi i