Prva pobeda domaćih rukometaša

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Proteklog vikenda rukometaši RK „Srem SM“ ostvarili su prvu pobedu ove sezone savaladavši ekipu RK „Mladost“ iz Vršca. Krajnji rezultat 29:28 (11:13).

Sudije: Avramović Sreten i Tošković Velimir iz Nove Pazove.
Delegat: Jovana Vračar iz Nove Pazove.
Gledalaca 50.

Dramatična utakmica puna rezultatskih preokreta. Smenjivali su se u vođstvu malo jedna, a onda druga ekipa. Razlika u postignutim golovima je bila jedan do dva gola u korist jednih, ali onda su drugi preokrenuli u svoju korist i tako do samog kraja meča.

Poslednji minut meča igrao se sa čestim prekidima i zaustavljanjem vremena kod rezultata 28:28.

Desetak sekundi pre poslednjeg zvižduka sudije igrači Srema postižu pogodak za pobedu.
Samo što se krenulo sa centra u isto vreme sviraju sirena za kraj meča i zvižduk sudije za prekid meča.

Crveni karton je dobio igrač domaćih Ujić, a po propozicijama takmičenja morao je da se izvede sedmerac u korist gostiju. Do tada najbolji igrač na terenu, golman Rađenović fantastično brani i donosi ekipi prvu pobedu i to u osmom kolu u Prvoj muškoj rukometnoj ligi Srbije.

Čestitke zaslužuju svi igrači Srema na izvanredno odigranoj utakmici.

RK „Srem SM“ je igrao u sledećem sastavu: Rađenović Vladimir, Kozeljac Dejan-1, Milutinović Đorđe-1, Penezić Marko-1, Savić Branko-1, Bosančić Nikola, Kutić Nemanja, Mišković Stevan-11, Ujić Stefan-7, Ranković Srđan, Popović Nikola-3, Dukić Miloš, Nikolovski Stefan, Cvijetić Nemanja, Vidaković Nemanja-1, Glumčević Predrag-3.
Trener: Dušan Drča.

D. Simunović

You may also like