Podmlađen „Srem“ predvođen Đorđićem dočekuje KK „Dunav“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U petak, 29. septembra sa početkom u 20.30 u hali „Pinki“ igrači „Srema“ dočekuju u prvom kolu Prve muške regionalne košarkaške lige „Dunav“ iz Apatina. Biće to i prva zvanična provera naših košarkaša na startu ove lige.

Pripremni period je protekao odlično što pokazuju i prijateljske utakmice koje je „Srem“ odigrao i sve rešavao u svoju korist. Posebno raduje i to što je na svakoj utakmici postignuto mnogo koševa tako da se sa velikim optimizmom i ambicijama ulazi na ovo takmičenje.

U letnjem periodu došlo je do promena i u stručnom štabu ovog u Mitrovici veoma popularnog kluba.

Predsednik ujedno i igrač, kapiten, Đorđo Đorđić i ove sezone biće stub ekipe uz Apića, Cundru, Markovića, Đurka, Nešića, mnoge mlade igrače koji su ponikli u mlađim kategorijama „Srema“, a sada su spremni i za velika takmičenja.

Novi trener „Srema“, Lazar Savić, proslavio se sa mlađim kategorijama „Sremovaca“ koje je godinama vredno trenirao i sa njima osvajao madalje na svim takmičenjima gde su učestvovali. To mu je bila sjajna preporuka i za trenersku klupu prve ekipe.

U redovima „Srema“ svi igrači su Mitrovčani, tako da se stručni štab opredelio za momke koji su prošli sve „Sremove“ selekcije, od najmlađih do prvog tima.

Juniorska ekipa „Srema“ je pobeđivala na svim takmičenjima na kojim su učestvovali što nije promaklo inostranim stručnjacima koji su angažovali neke naše igrače. Sa brojem četiri je Galić Stefan koji je ovog leta potpisao ugovor i već je u prvoligaškoj ekipi KK „Breša“ u Italiji.
Sa brojem deset je Savić Jovan koji već nastupa za ekipu „Ewe basket“ u Oldenburgu u Nemačkoj Prvoj Bundes ligi.

Još jedna potvrda sa koliko velikim rasadnikom košarkaških talenata Sremska Mitrovica raspolaže.

Možda Vam se svidi i