Pobeda rukometaša „Srema“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Rukometaši sremskomitrovačkog „Srem SM“ savladali si ekipu RK „Jedinstvo“ iz Novog Bečeja rezultatom 28:26 (14:11).

Sudije: Tošković Vladimir i Avramović Sreten iz Nove Pazove.
Kontrolor: Grković Nebojša iz Kaća.
Gledalaca: 100.

Veoma vredna i zaslužena pobeda rukometaša „Srema“ u nastavku prvenstva u Prvoj saveznoj rukometnoj ligi Srbije. Mitrovčanima je u goste došla ekipa koja se nalazi na trećem mestu na tabeli što je bio dodatni stimulans za dobru igru i fer i sportsko nadmudrivanje na terenu.

Domaći igrači igrali su veoma sigurno i odgovorno do pred kraj utakmice i non stop su bili u blagom, ali sigurnom vođstvu i ni jednog trenutka nisu dozvoljavali rukometašima „Jedinstva“ da dođu do izjednačenja.

Igrači „Srema“ definitivno moraju još da rade na formi ekipe. Na ovom meču svoj 28. pogodak postigli su u 51. minuti meča. U poslednjih devet minuta utakmice nisu postigli ni jedan pogodak što je neshvatljivo za prvoligaško takmičenje.

Treneri Dušan Drča i Milutinović Đorđe sigurno će sa ekipom mnogo raditi tako da u nastavku prvenstva ne dolazi do takvih padova u igri.

Ovom pobedom Srem zauzima šesto mesto na tabeli .

„Srem“ je igrao u sastavu: Matić Mijodrag, Bosančić Nikola, Marjanović Miroslav-1, Maričić Stefan-6, Dobričić Stevan, Mauković Dušan-6, Mišković Stevan-3, Vukelić Momčilo-1, Baljak Milan-2, Krstić Milan-5, Končarević Nikola, Marjanović Z. Miroslav-1, Varmeđa Dejan-3, Glumčević Predrag.

You may also like